Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγχώνονται στην Ίντερ για τον “επηρεασμένο” Λαουτάρο
Ίντερ

Αγχώνονται στην Ίντερ για τον “επηρεασμένο” Λαουτάρο

Σε "αναμμένα κάρβουνα" βρίσκονται οι "νερατζούρι", οι οποίοι ανησυχούν για το βαθμό προσήλωσης του Λαουτάρο Μαρτίνες στην ομάδα.

26.05.2020 | 20:05

Η Σέριε αναμένεται να επιστρέψει σύντομα και η Ίντερ θα συνεχίσει το κυνήγι της Γιουβέντους. Στην προσπάθεια της αυτή θέλει όλα της τα αστέρια να δώσουν βροντερό “παρόν”, κάτι που φοβούνται ότι δεν θα ισχύσει με τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Όχι, δεν είναι στη λίστα των τραυματιών ή των τιμωρημένων. Η φυσική του παρουσία λοιπόν θα είναι στο γήπεδο. Πνευματικά όμως;

“Ταξιδεύει” προς Καταλονία το μυαλό του 23χρονου;

Το σήριαλ της μεταγραφής του παίκτη στην Μπαρτσελόνα είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής απραξίας το κακό… παράγινε με το όνομα του να βρίσκεται συνεχώς στο ρεπορτάζ των “μπλαουγκράνα”. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παρουσιάζεται πλέον “κλεισμένος” από τους Καταλανούς, στους οποίους λέγεται πως θα συνεχίσει από την ερχόμενη χρονιά.

Επειδή όμως η φετινή σεζόν ακόμα τρέχει, οι “νερατζούρι” ανησυχούν ιδιαιτέρως για την ψυχολογική κατάσταση του παίκτη τους. Όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo” υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο προσηλωμένος είναι για τα εναπομείναντα ματς της ομάδας. Η Ίντερ είναι στο -9 από την Γιουβέντους με έναν αγώνα λιγότερο και θα πρέπει να δώσει το 100% στο φινάλε του πρωταθλήματος, ώστε να έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Αντόνιο Κόντε να συζητήσει ιδιαιτέρως μαζί του ώστε να τον προσγειώσει στην… ιταλική πραγματικότητα. Μένει να δούμε πάντως πως θα ανταποκριθεί και ο ίδιος ο παίκτης στην επιστροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Γνωρίζει πως το μέλλον του κατά πάσα πιθανότητα είναι στην Μπαρτσελόνα, αλλά η Ίντερ είναι αυτή που τον έχει ανάγκη τώρα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version