Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρνολντ: Η απόδειξη ότι είναι το Α και το Ω της Λίβερπουλ!(pic)
Λίβερπουλ

Άρνολντ: Η απόδειξη ότι είναι το Α και το Ω της Λίβερπουλ!(pic)

Γράφημα αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Άρνολντ είναι ο πιο κομβικός παίκτης στην επίθεση της Λίβερπουλ.

01.06.2020 | 01:47

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ είναι ένα φαινόμενο. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αναδείχτηκε στη Λίβερπουλ και μάλιστα έχει καταφέρει να θεωρείται από πολλούς ακόμα και το κορυφαίο δεξί μπακ στον πλανήτη. Ο Άρνολντ εκτός από το ότι είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ξεχωρίζει για τις επιθετικές του αρετές. Είναι τεχνίτης, έχει τρεξίματα και τα χτυπήματά ιδιαιτέρως παραγωγικά ( δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εκτελεί τα κόρνερ και κάποια από τα φάουλ). Το μεγαλύτερο μέρος δε του επιθετικού παιχνιδιού της Λίβερπουλ στηρίζεται πάνω του, ενώ ψηλά βρίσκετα και από απέναντι ο Ρόμπερτσον.

Όπως προκύπτει από την μελέτη και στατιστική απεικόνιση του ProFootball DB, ο Άρνολντ κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι στην επιθετική «πίτα» της Λίβερπουλ την φετινή αγωνιστική περίοδο. Με ποσοστό 23,3%, ανάμεσα σε όλες τις λειτουργίες και τις στατιστικές κατηγορίες που αφορούν τη δημιουργία, την εκτέλεση και τον όγκο επιθέσεων και τελικών, ο Βρετανός μπακ είναι μακράν του δεύτερου Μο Σαλάχ (12,8%) ο κορυφαίος επιθετικός πυλώνας, το σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη των Κόκκινων.

Μάλιστα, τρίτος έρχεται ο έτερος πόλος στις πτέρυγες του Γιούργκεν Κλοπ, ο Άντριου Ρόμπερτσον με ποσοστό 11,9%.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version