Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βέρνερ: Δεν τον “βλέπουν” καν οι υπόλοιποι της Τσέλσι
Τσέλσι

Βέρνερ: Δεν τον “βλέπουν” καν οι υπόλοιποι της Τσέλσι

Ο Τίμο Βέρνερ κλείνει στην Τσέλσι και οι αριθμοί λένε ότι έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να ανεβάσει επίεπδο την ομάδα.

06.06.2020 | 15:02

Ο Τίμο Βέρνερ όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Τσέλσι ( Υπάρχει και ο Ζίγιεκ αλλά έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό). Ο Γερμανός έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Λειψία η οποία επιτρέπει σε όποια ομάδα θέλει να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του, αρκεί να καταβάλει το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά από πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, οι Λονδρέζοι εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική αβεβαιότητα των υπολοίπων και είναι πολύ κοντά πλέον, στο να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή. Ο Βέρνερ έρχεται στο Λονδίνο για να πρωταγωνιστήσει και να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Δηλαδή να σκοράρει.

Η Τσέλσι με την απόκτηση του 24χρονου λύνει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Πλέον, μπορεί να περιμένει και κατά πάσα πιθανότητα να πάρει γκολ από πολλούς ποδοσφαιριστές. Ένα κομμάτι που ήταν αδυναμία της. Παρότι ήταν καλά δουλεμένη ομάδα, ήταν περιορισμένη και δεν είχε μεγάλο επιθετικό αλτρουισμό. Η προσθήκη Βέρνερ, αλλάζει κατά πολύ αυτήν τη συνθήκη. Μάλιστα, ο Βέρνερ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με μεγαλύτερη άνεση από οποιονδήποτε υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ των “μπλε”.

Διπλάσιος από όλους τους νέους συμπαίκτες

Ο Γερμανός άσος έχει σκοράρει τη φετινή σεζόν 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τουλάχιστον τα διπλάσια από κάθε ποδοσφαιριστή της Τσέλσι. Για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, ο πρώτος σκόρερ της φετινής σεζόν είναι ο Τάμι Έιμπραχαμ με 15 γκολ. Κατάλαβαίνουμε λοιπόν, ότι η προσθήκε Βέρνερ είναι ακριβώς αυτό που λέμε “to the point”. Αυτό που μένει τώρα, είναι και ο ίδιος να το αποδείξη. Έχει τα φόντα να το κάνει και ηλικιακά είναι στην κατάλληλη στιγμή για αυτήν τη μεταγραφή. Έχει την ικανότητα να αλλάξει τη φυσιογνωμία της ομάδας. Ο Λάμπαρντ το ξέρει, για αυτό και επένδυσε πάνω του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version