Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου έρχεται Αθήνα
Αγγλία

Η αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου έρχεται Αθήνα

Η Αθήνα γίνεται το κέντρο της Ευρώπης διοργανώνοντας το ετήσιο γκαλά της ΟΥΕΦΑ.

17.06.2020 | 21:56

Τον ερχόμενο Οκτώβριο η Αθήνα θα έχει την τιμητική της. Η ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα έρθει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί θα διεξαχθεί τόσο η κλήρωση των Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, όσο και οι βραβεύσεις.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι θα έρθουν στα μέρη μας και αυτό μόνο μόνο χαρά μπορεί να δώσει στους απανταχού θαυμαστές τους. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και πάρθηκε μετά από ψηφοφορία.

Τα έκτακτα αλλά και αποτελεσματικά μέτρα που πήρε η χώρα μας απέναντι στην πανδημία του κορονοιού ήταν ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Με λίγα λόγια η ΟΥΕΦΑ αναδεικνύει την Ελλάδα ως μία από τις ασφαλέστερες χώρες. Νίκησε απέναντι στην πανδημία και έτσι διοργανώνει το γκαλά στο ίδρυμα Νιάρχος.

Μέσι και Ρονάλντο έρχονται επιτέλους στην Αθήνα

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βραβεύσει τους καλύτερους της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Σεζόν η οποία αναβλήθηκε για ένα τρίμηνο λόγω της πανδημίας. Αυτό όμως δεν θα εμποδίσει πλήθος κόσμου αλλά και τουριστών να έρθουν στην Ελλάδα και να την διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ. Πρόκειται για τον Αλεκσάντερ Τσέφεριν από τον οποίο πήρε και τυπικά το πολυπόθητο «ναι».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version