Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αταλάντα: Εκτός λόγω… τούμπας ο Μουριέλ!
Serie A

Αταλάντα: Εκτός λόγω… τούμπας ο Μουριέλ!

Γκάφα ολκής από τον Λουίς Μουριέλ ο οποίος... σαβουριάστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο.

15.07.2020 | 12:29

Απών από τη χθεσινή αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Μπρέσια ήταν ο Λουίς Μουριέλ, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Γλίστρησε στην πισίνα!

Ο 29χρονος επιθετικός των «μπεργκαμέσκι» είχε την πρωτοφανή… ατυχία να γλιστρήσει στην πισίνα! Όσο… περίεργο και αν ακούγεται, σύμφωνα με τη «Sky Italia» ο Κολομβιανός έπεσε στην πισίνα κατά τη διάρκεια γεύματος της ομάδας. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ευτυχώς, ο «μπόμπερ» της Αταλάντα απέφυγε κάποιο κάταγμα, ωστόσο κόπηκε στο κεφάλι.

Αυτό αναμένεται να τον κρατήσει για μερικές μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ωστόσο το πιο πιθανό είναι πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Βερόνα (18/7).

Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, η ομάδα της Αταλάντα έχει βλέψεις ακόμα και για τη δεύτερη θέση του Καμπιονάτο. Σίγουρα ο Γκασπερίνι θα ήθελε να έχει στις υπηρεσίες του τον Μουριέλ, ο οποίος με τον Ντούβαν Ζαπάτα σκοράρουν ακατάπαυστα. Οι δύο Λατίνοι μετρούν συνολικά 34 τέρματα φέτος, οδηγώντας την τρομακτική επίθεση της ομάδας τους (87 τέρματα)! Με τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ επίσης να πλησιάζει, τέτοιες… ατυχίες σίγουρα δεν τις θέλουν στο Μπέργκαμο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version