Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Η Μπαρτσελόνα ένιωσε τι θα πει ξεφτίλα, όπως εμείς στο Καμπ Νου”
Μπαρτσελόνα

“Η Μπαρτσελόνα ένιωσε τι θα πει ξεφτίλα, όπως εμείς στο Καμπ Νου”

Όλος ο πλανήτης είδε, έμαθε και σχολίασε με τον δικό του τρόπο την βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 8-2 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

15.08.2020 | 12:19

To τέλος μιας εποχής ήρθε για την Μπαρτσελόνα. Αλλά ήρθε με τον κακό και τον απότομο τρόπο. Οι Καταλανοί όχι απλά έχασαν και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά έμειναν… γυμνοί μπροστά σε όλο τον πλανήτη. Οι πρωταθλητές της Γερμανίας δεν τους λυπήθηκαν σε καμία περίπτωση.

Βρήκαν οκτώ φορές δίχτυα απέναντί τους. Και αν δεν έριχναν τον ρυθμό τους σε κάποιες περιπτώσεις, τότε δεν αποκλείεται το κοντέρ να είχε γράψει και άλλα! Μια εικόνα που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τους “μπλαουγκράνα”. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν από μερικά χρόνια ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλης της Ευρώπης. Ότι πολλές ομάδες πήγαιναν στο “Καμπ Νου” και δεν ήξερα πόσα θα… μαζέψουν.

Ένας από εκείνους που είχε κακές αναμνήσεις ήταν και ο Ραούλ Νάβας. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν είναι πολύ γνωστός, ούτε ιδιαίτερα ταλαντούχος. Μια ματιά στην καριέρα του φτάνει για πειστεί κανείς επ’ αυτού. Ο 32χρονος χαφ τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ωστόσο, πριν από τους Βάσκους ήταν σε ομάδες όπως, η Θέλτα, η Εϊμπάρ και η Βαγιαδολίδ. Σύλλογοι που είχαν υποστεί ατιμωτικές ήττες μέσα στην έδρα της “Μπάρτσα”.

Λογικό και επόμενο ο Νάβας να χαρεί με την ιστορική… ξεφτίλα της Μπαρτσελόνα. Κάτι που φαίνεται και από το “τιτίβισμα” που έκανε λίγο μετά τον αγώνα. “Χθες η Μπαρτσελόνα βίωσε την ξεφτίλα που έχουν βιώσει αρκετές ομάδες που έχουν πάει στο Καμπ Νου”, τα λόγια του.

Ayer el FC Barcelona experimentó la humillación que hemos sentido bastantes equipos en el Camp Nou…..

— Raúl Navas (@RaulNavas22) August 15, 2020

Χάος στην Μπαρτσελόνα!

Η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή δεν είναι απλά δύσκολη. Είναι τραγική. Αυτό τονίζουν με ρεπορτάζ τους τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ. Μιας και πολλοί ποδοσφαιριστές ψάχνουν τρόπο διαφυγής. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν πώς και πώς να αποχωρήσουν από τους Καταλανούς.

Και αυτό γιατί θεωρούν πως τα πράγματα για να… στρώσουν θα χρειαστούν πολύ καιρό. Ίσως και χρόνια. Οπότε δεν επιθυμούν να πληρώσουν εκείνοι το “μάρμαρο”. Όπως και να ‘χει οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άμεσες και πολλές!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version