Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Τρεις παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό!
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: Τρεις παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό!

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα και της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού οι Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Παρέδες διαγνώσθηκαν θετικοί στα σχετικά τεστ που υποβλήθηκαν

02.09.2020 | 18:17

Ο κορωνοϊός είναι παντού τον τελευταίο καιρό και όπως είναι λογικό, το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση. Αυτή τη φορά, ο COVID – 19 χτύπησε την πόρτα της Παρί και μάλιστα τρεις φορές. Μετά τους Ντι Μαρία και Παρέδες, το τρίτο κρούσμα ακούει στο όνομα του Νεϊμάρ.

Για τους δύο πρώτους είχε γίνει γνωστό από χθες καθώς ήταν ύποπτα κρούσματα. Σήμερα, οι υποψίες έγιναν βεβαιότητα, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να προστίθεται στη λίστα. Έτσι, το παιχνίδι της φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λανς για τη Ligue 1 είναι πλέον στον αέρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, αν υπάρξει και τέταρτο θετικό κρούσμα, τότε η αναβολή του παιχνιδιού φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της ομάδας

“Τρεις παίκτες της ομάδας μας έχουν διαγνωσθεί θετικοί στα τεστ για τον κορωνοϊό. Έτσι, ακολουθούν πλέον τα ιατρικά πρωτόκολλα. Όλοι οι παίκτες και το σταφ θα εξεταστούν τις επόμενες μέρες”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version