Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιμένει για Παρτέι και δίνει Τορέιρα η Άρσεναλ!
Άρσεναλ

Επιμένει για Παρτέι και δίνει Τορέιρα η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ θέλει τον Τόμας Παρτέι από την Ατλέτικο Μαδρίτης και επιστρέφει με καινούργιο προσφορά που συμπεριλαμβάνει τον Λούκας Τορέιρα.

21.09.2020 | 13:28

Εδώ και πολύ καιρό η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Τόμας Παρτέι της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να ενισχύσει το κέντρο του και σχεδόν από την πρώτη στιγμή έχει καταλήξει στον Παρτέι για αυτόν τον σκοπό. Η Άρσεναλ έχει κάνει κινήσεις για τον ποδοσφαιριστή, όλες όμως μέχρι τώρα έχουν πέσει στο κενό. Το θέμα έχει «παγώσει» το τελευταίο διάστημα, αλλά τώρα οι κανονιέρηδες επιστρέφουν με νέο πλάνο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι ανοιχτή στην πώληση του Παρτέι και έχει ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης θα φύγει μόνο αν καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του. Για αυτό μάλιστα και έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις που έχουν γίνει, οι οποίες αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Η Άρσεναλ από την άλλη, όσο κι αν θέλει το παίκτη, έχει οικονομικό ταβάνι και δεν μπορεί να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά. Έτσι, παέι να κάνει το deal αλλιώς. Με μία πιο συμφέρουσα προσφορά.

Ο Τορέιρα στο κόλπο 

Ο Λούκας Τορέιρα εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται στις βασικές επιλογές του Αρτέτα. Μάλιστα, προ ημερών ήταν κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ιταλίας. Υπό αυτό το πρίσμα, στην Άρσεναλ θεωρούν ότι ο Ουρουγουανός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έρθει τελικά στο Λονδίνο ο Τόμας Παρτέι. Κάπως έτσι, ο Τορέιρα συμπεριλαμβάνεται στη νέα πρόταση της Άρσεναλ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, Οι κανονιέρηδες προτίθενται να συμπεριλάβουν τον κεντρικό τους χαφ στην αγοραπωλησία. Προσφέρουν λοιπόν τον Τορέιρα ως έμψυχο αντάλλαγμα και παράλληλα ένα ποσό. Με αυτή τη νέα προσφορά, ελπίζουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση των ροχιμπλάνκος και να πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version