Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σοκ στις καθυστερήσεις για την Τσέλσι, τρομερά αμυντικά κενά ! (vid)
Τσέλσι

Σοκ στις καθυστερήσεις για την Τσέλσι, τρομερά αμυντικά κενά ! (vid)

Η Σαουθάμπτον έκανε την έκπληξη και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Λονδίνο (3-3), με την Τσέλσι... να δείχνει τρομερά αμυντικά κενά!

17.10.2020 | 19:01

Η Τσέλσι δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σαουθάμπτον, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3! Γκέλα για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ. Μοναδικό κέρδος για τους Λονδρέζους ο Τίμο Βέρνερ. Σόκαρε τους «μπλε» στο 92΄ο Βέστεγκααρντ!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Τσίλγουελ να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία στο τρίτο μόλις λεπτό. Η Τσέλσι έδειχνε πως θέλει να βρει το γρήγορο γκολ για να ξεκλειδώσει την ά,υνα των φιλοξενούμενων. Η πίεση των Λονδρέζων προς τα καρέ της Σαουθάμπτον ήταν μεγάλη και εν τέλει άνοιξε το γκολ στο 14′!

Ο Τίμο Βέρνερ με ωραία ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0! Ήταν το πρώτο γκολ του Γερμανού άσσου με την Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο πρώην επιθετικός της Λειψίας, δεν σταμάτησε εκεί όμως. Στο 28′ ο Ζορζίνιο βρήκε με τρομερή πάσα τον Βέρνερ, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ ο Ινγκς κατάφερε να μειώσει για την ομάδα του σε 2-1 με ωραία ενέργεια. Έτσι το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε ξανά ενδιαφέρον!

Αρκετά γρήγορα όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Σαουθάμπτον σόκαρε την Τσέλσι! Ο Άνταμς στο 57΄έφερε το ματς στα ίσα και η ομάδα του Λάμπαρντ έπρεπε να βρει άμεσα γκολ! Και τα κατάφερε! Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι Λονδρέζοι πήραν εκ νέου προβάδισμα! Στο 59΄ο Κάι Χάβερτς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βέρνερ και έγραψε το 3-2!

Η Τσέλσι σπατάλησε και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Όλα έδειχναν πως θα πάρει έστω και δύσκολα την νίκη, όμως η Σαουθάμπτον δεν είχε πει την τελευταία της λέξη!

Στο 92΄ο Βέστεγκααρντ με κοντινή κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-3! Αν μη τι άλλο ένα αποτέλεσμα που φέρνει προβληματισμό στους Λονδρέζους…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version