Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρτέι από του χρόνου για την Άρσεναλ!
Άρσεναλ

Παρτέι από του χρόνου για την Άρσεναλ!

Ο τραυματισμός του Τόμας Παρτέι αποδεικνύεται πολύ πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για όλο το 2020.

30.11.2020 | 20:22

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε κρίση σε όλα τα επίπεδα. Δεν της φτάνει που πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά της από το 1981-’82, αντιμετωπίζει και προβλήματα άλλης φύσης. Με λίγα λόγια, όλα άσχημα για του Κανονιέρηδες. Μετά και την τελευταία ήττα από τη Γουλβς μέσα στο γήπεδό της, ο Μίκελ Αρτέτα είχε ακόμα ένα κακό νέο. Όπως ενημερώθηκε ο Ισπανός από το ιατρικό επιτελείο του, ο τραυματισμός του Τόμας Παρτέι είναι σοβαρότερος από την αρχική εκτίμηση. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και η Άρσεναλ θα τον στερηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Αρτέτα δεν θα έχει τον Παρτέι στη διάθεσή του για τις έξι επόμενες βδομάδες. Δηλαδή ο Παρτέι θα μείνει εκτός για όλο το 2020 και θα είναι και πάλι διαθέσιμος στην αρχή του 2021. Ο Γκανέζος μέσος που ήταν εκ των κορυφαίων για των Κανονιέρηδων, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στις 8 Νοεμβρίου και αναμενόταν να επιστρέψει σχετικά άμεσα. Μέσα στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δεν έπαιξει με τη Γουλβς αλλά θεωρητικά θα ήταν έτοιμος την επόμενη αγωνιστική. Τελικά όμως το μυϊκό πρόβλημα που απέκτησε στον τετρακέφαλο, θα τον αφήσει εκτός δράσης έως τις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Χάνει την μεγάλη της επένδυση το κρισιμότερο σημείο

Η απώλεια του Παρτέι είναι τεράστια για την Άρσεναλ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έκανε το καλοκαίρι μία μεγάλη επένδυση στον Τόμας Παρτέι με σκοπό να αναβαθμίση την λειτουργία του κέντρου της. Ο Γκαμπονέζος έδειξε να προσαρμόζεται άμεσα και να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Παρόλα αυτά, η ατυχία με τον τραυματισμό τον πάει πίσω. Και ήρθε τη χειρότερη στιγμή. Τη στιγμή που η Άρσεναλ πάει από το κακό στο χειρότερο και χρειάζεται όλα της τα όπλα. Τώρα ο Ισπανός πρέπει να βρει τον τρόπο να ανακάμψει και να επαναφέρει την ομάδα σε ανοδική τροχιά, χωρίς έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του. Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά πρέπει να υπάρξει βελτίωση άμεσα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version