Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δίχως τους Πάρτεϊ και Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ κόντρα στη Σίτι
Άρσεναλ

Δίχως τους Πάρτεϊ και Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ κόντρα στη Σίτι

Χωρίς δύο από τους σημαντικότερους παίκτες της θα παραταχθεί η Άρσεναλ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

21.12.2020 | 18:37

Αύριο Τρίτη (22/12) η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική. Στην Premier League έχει απόσταση 4 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τον πρώην Θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου, μάλιστα, Άλαν Σίρερ, να αναφέρει πως δεν αποκλείεται η Άρσεναλ να υποβιβαστεί.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους «κανονιέρηδες». Και το Λιγκ Καπ μάλλον μοιάζει με… παρηγοριά. Και ευκαιρία για να πετύχει και κάπου η ομάδα. Βέβαια στον προημιτελικό του Carabao Cup, η Άρσεναλ θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Και το έργο γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, εξαιτίας δύο πολύ σημαντικών απουσιών για τον σύλλογο από το Βόρειο Λονδίνο. Για δεύτερο σερί ματς (όπως και στην ήττα με 2-1 από την Έβερτον) εκτός δράσης θα παραμείνουν οι τραυματίες Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Τόμας Πάρτεϊ! Δύο παίκτες οι οποίοι έλειψαν πάρα πολύ στο ματς με τα «ζαχαρωτά». Και θα λείψουν και αύριο.

Στα καλά νέα για την Άρσεναλ το γεγονός ότι εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Γκρανίτ Τσάκα και Γκάμπριελ Μαγκαλιάες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version