Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρτέτα: «Να τα ξεχάσουμε όλα και να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις»
Άρσεναλ

Αρτέτα: «Να τα ξεχάσουμε όλα και να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις»

Ο Μικέλ Αρτέτα ζήτησε από την ομάδα του να αρχίσει να παίρνει βαθμούς και να κάνει την αντεπίθεση, διότι η Άρσεναλ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

22.12.2020 | 18:40

Η Άρσεναλ βρίσκεται μπρος στο φάσμα του υποβιβασμού. Καθώς έχει μόλις 4 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τον Μικέλ Αρτέτα να ζητάει από την ομάδα του επιτέλους να κάνει την αντεπίθεσή της.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη θέση που βρίσκονται οι «κανονιέρηδες», στο ότι πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν βαθμούς για να ανέβουν στη βαθμολογία. Ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικά τα λόγια του Αρτέτα:

«Οταν βρίσκεσαι σ΄ αυτήν την θέση με τους βαθμούς που έχουμε εμείς αυτήν την στιγμή. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, αφού δεν βρισκόμαστε συχνά σε μία παρόμοια θέση. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, να τα ξεχάσουμε όλα και να βελτιωθούμε στη βαθμολογία χωρίς να παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version