Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αλάμπα έρχεται, ο Σέρχιο Ράμος;
Topics

Ο Αλάμπα έρχεται, ο Σέρχιο Ράμος;

Η επικείμενη μεταγραφή του Νταβίντ Αλάμπα στη Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνει την ανησυχία για ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με Σέρχιο Ράμος.

19.01.2021 | 14:04

Μία ευχάριστη είδηση επεφύλασσε η Marca για του οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, υπήρχε θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Νταβίντ Αλάμπα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αυστριακός τα βρήκε σε όλα με τους Μερένχες και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε προσύφμωνο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ισπανίας. Η Ρεάλ ήθελε πολύ τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου που μένει ελεύθερος και από ότι φαίνεται κατάφερε να τον κλείσει. Μάλιστα, ο Αλάμπα θα αμοίβεται με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο της τάξης των 11 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Οι δύο πλευρές ήθελαν πολύ να συνεργαστούν. Πέρα από τον Ζινεντίν Ζιντάν που έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον ποδοσαφιριστή και ο Αλάμπα «ψηφίζει» Ρεάλ. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατο, το μεγάλο του όνειρο ήταν κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και κατ’ όπως φαίνεται τα κατάφερε.

Τι σημαίνει η απόκτηση Αλάμπα

Αν τελικά το δημοσίευμα τα έχει μεταφέρει όλα σωστά και υπάρχει όντως συμφωνία των δύο πλευρών, τότε η Ρεάλ έκανε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή και μάλιστα χωρίς να της κοστίσει τίποτα. Τι σημαίνει όμως αυτή η κίνηση για τους Μερένχες; Για τον αυστριακό γεννάται αμέσως το ερώτημα για τη θέση που πρόκειται να αγωνιστεί. Αν αποκτήθηκε για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, που είναι και η φυσική του θέση, Τότε όλα βαίνουν καλώς. Μάλλον τότε, ο Μαρσέλο πιθανότατα να παραγκωνιστεί κι άλλο ή και να αποχωρήσει. Αν όμως αποκτήθηκε για το κέντρο της άμυνας, τότε τα πράγματα αλλάζουν και μάλλον τότε πέρα από το καλό της υπόθεσης, υπάρχει και μία πολύ σκληρή εξέλιξη για του οπαδούς της ομάδας.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Οι φωνές «φόβου» αυξάνονται

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκεκ το προσύμφωνο με τον Αλάμπα, υπήρξαν αυτοί που τρομοκρατήθηκαν. Όχι γιατί ο αριστεροπόδαρος αμυντικός δεν είναι καλός παίκτης, αλλά γιατί φοβήθηκαν ότι η περίπτωσή του συνδέεται με τον μέλλον του Σέρχιο Ράμος στην ομάδα. Ο εμβληματικός αρχηγός της Βασίλισσας δεν τα βρίσκει για το νέο του συμβόλαιο και εδώ και καιρό φαντάζει ρεαλιστικό το να αποχωρήσει. Πλέον, η επικείμενη απόκτηση του Αλάμπα, αυξάνει ακόμα περισσότερο την ανησυχία.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι το προσύμφωνο με τον παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, έχει σημάνει ήδη το «αντίο» του Σέρχιο Ράμος. Του παίκτη σύμβολο για τη Ρεάλ της νέας εποχής. Ενός πολύ μεγάλου ηγέτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version