Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ, η χειρότερη πρωταθλήτρια με τη… βούλα!
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ, η χειρότερη πρωταθλήτρια με τη… βούλα!

Η Λίβερπουλ απογοητεύει τη φετινή σεζόν και η διαφορά συγκομιδής της πέρσι με φέτος είναι η χειρότερη κάθε πρωταθλήτριας, εδώ και 24 χρόνια.

14.02.2021 | 14:21

Η φετινή σεζόν για την Λίβερπουλ εξελίσσεται σε ένα δράμα. Οι «κόκκινοι» στην αρχή της χρονιάς ορίζονταν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League. Κάτι που πέτυχαν δηλαδή την περσινή σεζόν. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν πως αυτό το τρόπαιο θα ανοίξει τον δρόμο για μια ακόμα κατάκτηση φέτος. Εξάλλου, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν εκπληκτικά σταθερά πέρσι. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην φέτος. Η Λίβερπουλ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δεν θυμίζει σε τίποτα την τρομερή περσινή ομάδα.

Οι «κόκκινοι» έδειξαν εικόνα κατάρρευσης κόντρα στη Λέστερ το μεσημέρι του Σαββάτου (13/2). Μπορεί να προηγήθηκαν με τον Σαλάχ στο 67′, αλλά στη συνέχεια πέρασαν ένα 7λεπτο… τρόμου. Από το 78′ έως και το 85′ είδαν την εστία τους να παραβιάζεται τρεις φορές και μοιραία ηττήθηκαν για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν. Πλέον, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπειτα από 24 παιχνίδια έχει 40 βαθμούς και βρίσκεται στο -13 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και ματς περισσότερο. Μια επίδοση, κατά τι χειρότερη από πέρσι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Λίβερπουλ είναι στο -30 από πέρσι!

Κι αυτό γιατί στο ίδιο σημείο της περασμένης σεζόν, στην οποία οι «κόκκινοι» ήταν ασταμάτητοι, είχαν ήδη φτάσει τους 70 βαθμούς! Έχουν δηλαδή συγκεντρώσει 30 βαθμούς λιγότερους φέτος. Πρόκειται βέβαια για ένα τρομερό (αρνητικό) στατιστικό. Μάλιστα, η εν λόγω συγκομιδή καθιστά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ την χειρότερη πρωταθλήτρια ομάδα έπειτα από 24 αγωνιστικές στην ιστορία της Premier League!

Βέβαια, σίγουρα, η τραγική σεζόν της Λίβερπουλ έχει τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει. Βασικότερος, όλων, είναι τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που μαστίζουν τους «κόκκινους». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σχεδόν κατεβάζουν 11άδα μόνο με τους απόντες τους. Οι τρεις βασικοί τους στόπερ (Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Γκόμες) αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς και θα χάσουν όλη τη σεζόν. Παράλληλα, οι περισσότεροι παίκτες στο ρόστερ έχουν χάσει παιχνίδια φέτος, κάνοντας την εύρεση μια σταθερής εντεκάδας και ρυθμού σχεδόν απίθανη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version