Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ποκετίνο: «Εγώ φταίω για την κακή εμφάνιση και την ήττα»
Παρί Σεν Ζερμέν

Ποκετίνο: «Εγώ φταίω για την κακή εμφάνιση και την ήττα»

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη... ήττα εκτός προγράμματος από την Μονακό εντός έδρας και ο Ποκετίνο ανέλαβε την ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα!

22.02.2021 | 00:39

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να… έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όμως η Μονακό την προσγείωσε στην κανονικότητα! Οι Παριζιάνοι ήταν… κάκιστοι κόντρα στην ομάδα του Κόβατς και μοιραία ηττήθηκαν με 2-0 εντός έδρας. Πλέον η ομάδα του Ποκετίνο βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και αρχίζει να… αγχώνεται!

Σίγουρα, ο Αργεντινός τεχνικός των Γάλλων δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο δεν έψαξε δικαιολογίες. Μετά την λήξη της αναμέτρησης βγήκε μπροστά… και πήρε όλη την ευθύνη πάνω του! Στάθηκε “ασπίδα” μπροστά από τους ποδοσφαιριστές του!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

«Είναι ξεκάθαρα πως μετά από μια ήττα πρέπει να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους έγινε. Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για αυτός και αναλαμβάνω τις ευθύνες εδώ μπροστά σε εσάς. Αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Δεν ήμασταν στο κατάλληλο επίπεδο σήμερα, αυτό είναι όλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαουρίσιο Ποκετίνο!

Από την άλλη ο προπονητής της Μονακό… ήταν ιδιαίτερα ήρεμος μετά την τεράστια νίκη, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν βρίσκεται στο επίπεδο των πρωτοπόρων του γαλλικού πρωταθλήματος…

«Πρέπει να μειώσουμε την διαφορά μας από την πέμπτη θέση, αυτός είναι ο αρχικός μας στόχος. Σε καμία περίπτωση δεν βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο, ούτε με την Λιλ, ούτε με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ούτε και με τν Λυών», είπε ο Νίκο Κόβατς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version