Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και η Άρσεναλ στο «κόλπο» για Κουντέ
Άρσεναλ

Και η Άρσεναλ στο «κόλπο» για Κουντέ

Η Άρσεναλ μπήκε και εκείνη «χοντρά» στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ζουλς Κουντέ από την Σεβίλλη, σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ.

19.03.2021 | 16:06

Και η Άρσεναλ ρίχνεται στη «μάχη» για την απόκτηση του Ζουλς Κουντέ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του βρετανικού Τύπου. Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την περίπτωση του άσου της Σεβίλλης.

Οι «κανονιέρηδες» έμαθαν πως οι Ανδαλουσιάνοι έριξαν τις οικονομικές τους απαιτήσεις και είναι έτοιμοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να τον κάνουν δικό τους. Τα 70 εκατομμύρια είναι πολλά αλλά η Άρσεναλ δείχνει πρόθυμη να τα ρίξει στο τραπέζι.

Ο Αρτέτα κάνει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και θέλει να αλλάξει πολλά. Σε όλες τις θέσεις. Η πορεία, άλλωστε, της Άρσεναλ φέτος δεν του επιτρέπει να εφησυχάζει. Και δικαιολογημένα. Οι εμφανίσεις της ομάδας φέτος είναι μέτριες και υπάρχει γκρίνια. Το «πρόβλημα» με τον Κουντέ είναι ο μεγάλος ανταγωνισμός στους διεκδικητές του

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Η Άρσεναλ δεν παίζει μόνη της «μπάλα» με τον Κουντέ

«Αντίπαλες» της Άρσεναλ στο κυνήγι αυτό είναι οι δύο κολοσσοί του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, η Παρί και η Ρεάλ Μαδρίτης. Τέσσερις ομάδες με πολύ μεγαλύτερη οικονομική άνεση από την Άρσεναλ. Χαοτικά μεγαλύτερη.

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ παρουσιάζονται ως φαβορί για την απόκτησή του και μονομαχούν εκατομμύριο προς εκατομμύριο για να τον δελεάσουν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον κεντρικό αμυντικό της Σεβίλλης. Οι Γάλλοι θεωρούν ότι αξίζει να γίνει μία μεγάλη επένδυση για τον παίκτη.

Ωστόσο, και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη. Οι «μερέγχες» είναι πολύ πιθανό να χάσουν το καλοκαίρι τον Σέρχιο Ράμος και θα χρειαστεί αντικαταστάτης. Κάπως έτσι, η Βασίλισσα θα πάει στη συνταγή Ράμος, κυνηγώντας τον Κουντέ από τη Σεβίλλη, όπως είχε γίνει δηλαδή και με τον Ισπανό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version