Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τζον Όμπι Μίκελ για Αζάρ: “Ο χειρότερος που είδα ποτέ!”
Ρεάλ Μαδρίτης

Τζον Όμπι Μίκελ για Αζάρ: “Ο χειρότερος που είδα ποτέ!”

Με όχι και τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην χαφτης Τσέλσι και νυν της Στόουκ, Τζον Όμπι Μίκελ, για τον παλιό του συμπαίκτη του στους "μπλε", Εντέν Αζάρ.

26.03.2021 | 09:05

Άλλον Εντέν Αζάρ μάθαμε στην Τσέλσι. Άλλον βλέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2019, μέχρι και σήμερα. Για την ακρίβεια ΔΕΝ τον βλέπουμε. Ο Βέλγος μέσος δεν προλαβαίνει να… τραυματίζεται.

Στην Αγγλία “έφαγε” πολλές κλωτσιές. Αλλά τα αποτελέσματα μόνο τέτοια δεν ήταν, όπως τώρα στην Ισπανία. Ο ταλαντούχος μέσος είναι σκιά του παλιού, καλού του εαυτού. Αυτό το έχουν δει και καταλάβει πάρα πολλοί.

Ωστόσο, ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να οδήγησαν σε αυτή την πτώση; Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Πάντως ο Τζον Όμπι Μίκελ που ξέρει τον Αζάρ από την εποχή που ο Βέλγος έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Τσέλσι θεωρεί πως θα μπορούσε να έχει φτάσει ακόμη πιο ψηλά αν ήταν τον ένοιαζε τόσο πολύ η προπόνηση, όπως άλλους και άλλους συμπαίκτες του.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Μπορούσε να γίνει… Κριστιάνο ο Αζάρ!

Κάτι οι προπονήσεις που δεν τον… ενθουσίαζαν, κάτι τα παραπανίσια κιλά, κάτι η ατυχία ο Εντέν Αζάρ δεν έχει καμία σχέση στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον… Εντέν Αζάρ που ξέραμε στην Τσέλσι.

Μάλιστα, ο Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Στόουκ, τον χαρακτήρισε ως τον χειρότερο παίκτη που έχει δει την ώρα προπόνησης.

“Όταν κάναμε προπόνηση ήταν σχεδόν αόρατος. Δεν τον έβλεπες. Απλά περίμενε να τελειώσει η προπόνηση και να φύγει. Αλλά τις Κυριακές ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Έκανε τη διαφορά για την ομάδα μας.

Πάντα έλεγα ότι ο Αζάρ ήταν και είναι από τους πιο χαρισματικούς παίκτες που έχω δει ποτέ. Τα έχει όλα. Δύναμη, ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση. Για μία εποχή ήταν ακριβώς πίσω από τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα μερικές φορές μας έλεγε στις προπονήσεις.

Εντάξει δεν μπορώ να φτάσω το επίπεδο του Μέσι. Είναι από άλλο πλανήτη ο τύπος. Ωστόσο, μπορώ να φτάσω το επίπεδο του Κριστιάνο. Μάλιστα, αν δουλέψω το ίδιο με εκείνον μπορώ να τον ξεπεράσω κιόλας. Αυτά τα λόγια είχαν βγει από το στόμα του. Όμως, δεν ήταν τόσο αφοσιωμένος στο παιχνίδι του και στην προπόνησή του όσο ο Κριστιάνο.

Δεν κάνει σωστή προπόνηση. Για να πω την αλήθεια στην προπόνηση ήταν ο χειρότερος παίκτης που έχω δει ποτέ. Αχ Θεέ μου. Δεν ξέρω που θα ήταν αυτός ο παίκτης αν ήθελε να προπονηθεί σοβαρά”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version