Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σε αναμμένα κάρβουνα η Τότεναμ λόγω Κέιν
Τότεναμ

Σε αναμμένα κάρβουνα η Τότεναμ λόγω Κέιν

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Τότεναμ μετά τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν που ίσως του κοστίσει τη συμμετοχή στον τελικό του Λιγκ Καπ.

17.04.2021 | 12:44

Η Τότεναμ είδε τις πιθανότητες της για έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ να μειώνονται ακόμα περισσότερο στην χθεσινή (16/4) εκτός έδρας ισοπαλία της με αντίπαλο την Έβερτον. Ειδικότερα, με 50 βαθμούς μετά από 32 παιχνίδια βρίσκεται στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, υπολείπεται 4 βαθμών της 4ης Γουέστ Χαμ, η οποία έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Το χειρότερο νέο για την Τότεναμ, όμως, από τον χθεσινό αγώνα ίσως να μην είναι αυτό. Ειδικότερα, ο Χάρι Κέιν αποχώρησε από το γήπεδο με ένα τραυματισμό στον αστράγαλο ελάχιστα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα. Δεδομένου ότι τα «σπιρούνια» αγωνίζονται στον τελικό του Λιγκ Καπ σε 8 μέρες, ο σύλλογος βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο ίδιος ο Χάρι Κέιν μετά το τέλος του αγώνα έκανε ένα tweet, στο οποίο, όμως, δεν μοιράστηκε καμία πληροφορία για τον τραυματισμό του. «Απογοητευμένος με τον ένα πόντο μόνο. Έρχεται μία μεγάλη εβδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο Μουρίνιο θέλει να είναι αισιόδοξος

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν. Ο τεχνικός της Τότεναμ απάντησε ότι ακόμα δε γνωρίζουν το μέγεθος της ζημιάς αλλά προσπάθησε να είναι αισιόδοξος.

«Νομίζω είναι πολύ νωρίς να πω κάτι. Για μένα το γεγονός ότι αποχώρησε από το γήπεδο με 2 λεπτά να απομένουν είναι ανησυχητικό είναι φανερό ότι σημαίνει πως ένιωσε κάτι. Ας είμαστε αισιόδοξοι για να δούμε αν έχει χρόνο να αναρρώσει. Ας είμαστε αισιόδοξοι και ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Προφανώς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Δε μπορώ να πω πολλά όμως».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version