Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στην αντεπίθεση ο Τσέφεριν – Οι αποστάτες θα πληρώσουν
Champions League

Στην αντεπίθεση ο Τσέφεριν – Οι αποστάτες θα πληρώσουν

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για το ESL και ξεκαθάρισε ότι όσοι επιμένουν στη νέα διοργάνωση θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα της επιστροφής.

22.04.2021 | 21:52

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε λόγω του European Super League, η UEFA είναι έτοιμη να θέσει τους δικούς της κανόνες. Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν φαίνεται ότι είναι πολύ απογοητευμένος με κάποιες ομάδες απο αυτές που υπέγραψαν για τη νέα διοργάνωση και τώρα που νιώθει ότι έχει το πάνο χέρι, βγαίνει στην αντεπίθεση. Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, μιλώντας στο Football Italia, ήταν ξεκάθαρος και εξήγησε ότι θα αξιολογήσει πλέον αυτούς που στέκονται δίπλα του και το πόσο τους εμπιστεύεται. Παράλληλα όμως δεν θέλησε να δώσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τρόπο που σκοπεύει να κινηθεί.

Από ότι φαίνεται, ο Τσέφεριν πρόκεται να είναι πιο διαλακτικός με όσους έκαναν το λάθος αλλά μετανόησαν. Η αντιμετώπισή του όμως δεν πρόκεται σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια για τους πρωτεργάτες της αποστασίας και για αυτούς που επιμένουν ότι μία ανεξάρτητη λίγκα, είναι η λύση για τις ομάδες τους. Ο Τσέφεριν στάθηκε στην αντίδραση του κόσμου και την πίεση που άσκησε ώστε να μην πραγματωθεί εν τέλει το ESL. Όπως λέει ο ίδιος, οι αγγλικές ομάδες άκουσαν τον κόσμο και έκαναν πίσω. Όσοι όμως δεν το κατάλαβαν ούτε τώρα, θα πρέπει να πληρώσουν.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Τσέφεριν: Αν θέλουν να γυρίσουν θα πρέπει να μας πλησιάσουν. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε τι συνέβη

Ο Τσέφεριν παραδέχεται ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο για όλους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά, η UEFA είναι σε επικοινωνία με το νομικό της τμήμα. Ώστε να ξέρει πως θα χειριστεί την κατάσταση. Θα μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο, αλλά στις συναντήσεις, θα αποφασίσω ποιος κάθεται δίπλα μου», είπε. «Έτσι, μπορώ να βάλω κάποιον λίγο πιο μακριά. Εάν αυτοί οι σύλλογοι θέλουν να παίξουν ξανά στις διοργανώσεις μας, θα πρέπει να πλησιάσουν εμάς. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε τι συνέβη, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, καθώς εξακολουθούμε να μιλάμε με τη νομική μας ομάδα», ξεκαθάρισε. «Θα έλεγα ότι οι αγγλικοί σύλλογοι έχουν πάρει μια πολύ καλή απόφαση και θα το λάβουμε αυτό υπόψιν. Παραδέχτηκαν το λάθος τους και το συνειδητοποίησαν. Ολοι κάνουμε λάθη», κατέληξε. 

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της UEFA μίλησε για τις ομάδες που δεν δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο ESL, βγάζοντας ουσιαστικά το καπέλλο σε Μπάγερν Μονάχου, Παρί και Ντόρτμουντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version