Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για τον Φατί!
Μπαρτσελόνα

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για τον Φατί!

O Ανσού Φατί βρίσκεται στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Πόρτο, ώστε να κάνει την επέμβαση που θα τον γιατρέψει και θα τον επαναφέρει στα γήπεδα.

06.05.2021 | 17:47

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει στα πλάνα της τον Ανσού Φατί από τον περασμένο Νοέμβριο. Αρκετός χρόνος. Ωστόσο, όλα θα μπουν σύντομα σε μία σειρά. Μιας και ο νεαρός επιθετικός από το μεσημέρι της Πέμπτης (6/5) βρίσκεται στην Πορτογαλία για την επέμβαση, ώστε να προχωρήσει στην επέμβαση στον μηνίσκο.

Η αποθεραπεία του νεαρού επιθετικού δεν έχει πάει τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς. Γι’ αυτό το λόγο εκείνος μαζί με τον πατέρα του ταξίδεψαν μέχρι το Πόρτο, ώστε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του στα γήπεδα.

Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά για τον πιτσιρικά. Σημείωσε τέσσερα γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ειδικά για εκείνη την εποχή που οι Καταλανοί δεν έδειχναν να πατάνε καλά στα πόδια τους και αυτός ήταν μία πραγματική όαση.

Παρόλα αυτά η συνέχεια ήταν η χειρότερη δυνατή για όλους. Όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την Μπαρτσελόνα που μέχρι να μπει το 2021 έκανε πολλές «γκέλες» και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δεν είναι εύκολος ο δρόμος της επιστροφής για τον Φατί!

Η επιστροφή από έναν τραυματισμό που σε κρατάει στα «πιτς» για πολλούς μήνες, ακόμη και για τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον για κάποιον σαν τον Ανσού Φατί.

Το νέο μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα ξέρει ότι φέρει βαρύ φορτίο στις πλάτες του. Μιας και ήδη είναι αρκετοί αυτοί που τον θεωρούν ως τον επόμενο αρχισκόρερ της ισπανικής ομάδας στο μέλλον. Μάλιστα, κάποιοι άλλοι ήδη έχουν ξεκινήσει τις συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι.

Και αυτό γιατί ο Ισπανός στράικερ ήδη από αυτή την ηλικία έχει καταφέρει να καταρρίψει κάποια ρεκόρ που διατηρούσε ο Αργεντινός μάγος. Σίγουρα η επιστροφή του δεν θα είναι γρήγορη ή απλή. Με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ολικό comeback μέσα στον Ιούλιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version