Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μουρίνιο έγινε… παγωτό στη Ρώμη και ζήτησε δοκιμή!
Ρόμα

Ο Μουρίνιο έγινε… παγωτό στη Ρώμη και ζήτησε δοκιμή!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε το όνομα του να δίνεται σε γεύση παγωτού, απάντησε στο post διαφήμισης στο Instagram και ζήτησε να δοκιμάσει.

09.05.2021 | 17:20

Δεν έχει περάσει ακόμα ούτε μια εβδομάδα από την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα. Την Τρίτη (4/5) έγινε επίσημο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναλάβει τους «τζιαλορόσι» από τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ήθελαν, μάλιστα, να του δώσουν από τώρα το χρίσμα. Ωστόσο, ο «Special One» από σεβασμό στον Πάουλο Φονσέκα, τον οποίο θα αντικαταστήσει, δεν δέχτηκε. Πάντως, ο ίδιος είναι… γνώστης της ιταλικής πραγματικότητας. Πριν από 11 χρόνια, άλλωστε, βρισκόταν στον πάγκο της Ίντερ. Το καλοκαίρι του 2010 αποχώρησε από τον πάγκο της, έχοντας κατακτήσει μαζί της το τρεμπλ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Αν μη τι άλλο η αγάπη του κόσμου για τον Μουρίνιο είναι αρκετά μεγάλη. Η επιλογή του ναι μεν έφερε κάποιες μικρές αντιδράσεις, όπως αυτή του Πάολο Ντι Κάνιο, αλλά γέμισε κυρίως ελπίδα τους οπαδούς της Ρόμα. Ήδη, ο Πορτογάλος έγινε… τοιχογραφία στους δρόμους της Ρώμης, όπου φαίνεται να οδηγεί μια βέσπα. Ένα κλασσικό δείγμα της αγάπης του κόσμου. Πέραν τούτου, όμως, οι «τζιαλορόσι» το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Έτσι, ο «Special One» έχει και τη δική του γεύση παγωτού πλέον. Η ιδέα ανήκει σ’ ένα τοπικό παγωτατζίδικο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μουρίνιο ζήτησε μια νέα γεύση στο παγωτό για να θυμίζει… Ρόμα

Όπως περιγράφεται στο Instragram της, η γεύση «Special One» είναι: «Μια ανάσα φρέσκου αέρα, ζωηράδας και ενέργειας». Το παγωτό είναι μια μίξη εσπεριδοειδών με λευκή σοκολάτα και όπως φάνηκε και ο ίδιος ο Μουρίνιο εντυπωσιάστηκε. Ο Πορτογάλος τεχνικός από κάπου έμαθε την ύπαρξη της συγκεκριμένης γεύσης και απάντησε στο post του παγωτατζίδικου στο Instagram, κάνοντας και… παραγγελία.

«Θα ήθελα ένα με γεύση μάνγκο και φράουλα, μπορεί να γίνει;», απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ ο «Special One». Βέβαια, η επιλογή των χρωμάτων των φρούτων μόνο τυχαία δεν είναι. Κι αυτό γιατί το κίτρινο (μάνγκο) και το κόκκινο (φράουλα) είναι αρκετά οικεία για τους οπαδούς της Ρόμα. Όπως και να έχει ο Μουρίνιο έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τις συμπάθειες στην «Αιώνια Πόλη» και αν καταφέρει να οδηγήσει τη Ρόμα σε επιτυχίες μπορεί και να λατρευτεί ως… αυτοκράτορας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version