Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάρτσα σε Λίβερπουλ: «Σας δίνουμε Κουτίνιο και δε χρωστάμε πια»
Μπαρτσελόνα

Μπάρτσα σε Λίβερπουλ: «Σας δίνουμε Κουτίνιο και δε χρωστάμε πια»

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα προσφέρει τον Κουτίνιο στη Λίβερπουλ, με αντάλλαγμα τη διαγραφή του χρέους της μεταγραφής.

31.05.2021 | 12:18

Τον Γενάρη του 2018, η Μπαρτσελόνα απέκτησε από τη Λίβερπουλ τον Φελίπε Κουτίνιο. Το κόστος της μεταγραφής θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τις 142 εκατ. λίρες αν συμπληρώνονταν κάποιες συνθήκες. Η μεταγραφή, όμως, δεν απέδωσε, καθώς μετά από 90 συμμετοχές, ο Βραζιλιάνος μετράει 23 γκολ και 14 ασίστ. Τη σεζόν 2019/2020, μάλιστα, την πέρασε ως δανεικός στη Μπάγερν Μονάχου σκοράροντας και στη μεταξύ τους αναμέτρηση 2 φορές για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή, η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 1 δις λίρες σε μεταγραφές. Μία από τις ομάδες στις οποίες χρωστάει είναι η Λίβερπουλ. Γι αυτό το σκοπό, ψάχνει «έξυπνες» συμφωνίες για να μειώσει το χρέος της.

Έτσι, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα και την AS, επιθυμεί να ξεφορτωθεί ένα χρέος 50 εκατ. ευρώ που χρωστάει στους «κόκκινους», δίνοντας τους πίσω τον Φελίπε Κουτίνιο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την απάντηση της ομάδας του Κλοπ στη συγκεκριμένη πρόταση.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας! 

Δε συμφέρει τη Λίβερπουλ μία επιστροφή του Κουτίνιο

Στη συγκεκριμένη φάση της καριέρας του 28χρονου δε συμφέρει τη Λίβερπουλ να απορρίψει 50 εκατ. ευρώ για έμψυχο δυναμικό. Οι «κόκκινοι» έχουν πληγωθεί οικονομικά από την πανδημία και αυτή τη στιγμή έχουν ανάγκη τα λεφτά.

Επιπλέον, ο Κουτίνιο από τότε που έφυγε από τη Λίβερπουλ δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος παίκτης. Φέτος ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν αλλά περιορίστηκε σε μόλις 14 συμμετοχές, καθώς τραυματίστηκε.

Ο τραυματισμός στο μηνίσκο δεν του επέτρεψε καμία συμμετοχή μέσα στο 2021. Έτσι, η Λίβερπουλ είναι πιο πιθανό να στραφεί σε άλλες λύσεις και να απορρίψει την πρόταση των «μπλαουγκράνα»,

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version