Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι έχει τελειώσει για μένα»
Ευρώπη

Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι έχει τελειώσει για μένα»

Άσπονδοι εχθροί τείνουν να γίνουν πλέον οι Τσέφεριν και Ανιέλι, με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ να «τελειώνει» μια για πάντα τον ηγέτη της Γιουβέντους.

05.06.2021 | 22:59

Άλλοτε μιλούσαμε για δυο φίλους. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους Αλεξάντερ Τσέφεριν και Αντρέα Ανιέλι. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους πρόσφατα σε συνέντευξή του χαρακτήρισε «κραυγή απόγνωσης» και όχι «πραξικόπημα» την ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ. Στηρίζοντας ακόμα και χωρίς καμία μεταμέλεια το νέο εγχείρημα που θέλει να φέρει μαζί με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ΟΥΕΦΑ έχει ξεκαθαρίσει πως οι τρεις ομάδες που στηρίζουν ακόμα την ESL κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Επί της ουσίας τις κάλεσε να βάλουν στην άκρη το σχέδιο αυτό και να… λογικευτούν. Πλέον, τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Μιας και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Τσέφεριν, με μια δήλωση «τελείωσε» τον Ανιέλι. Να αναφέρουμε ότι ο πρώτος έχει βαφτίσει ένα παιδί του προέδρου της Γιούβε!

Από φίλοι και κουμπάροι, τείνουν να γίνουν άσπονδοι εχθροί για τα… μάτια του ποδοσφαίρου. Τα συμφέρονται βλέπετε πολλές φορές προέχουν. Και αποτελούν προτεραιότητα όντας πάνω από κάθε τι σε φιλικό πλαίσιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα «καρφιά» του Τσέφεριν

«Κατατάσσω τους ανθρώπους των ομάδων που θέλουν την ESL σε τρεις κατηγορίες. Στην πρώτη είναι ο Αντρέα Ανιέλι, επειδή το έχω πάρει προσωπικά μαζί του. Στη δεύτερη είναι όσοι έχουν επαφές μαζί μου και έχουν απομακρυνθεί. Τους κατηγορώ που δεν μου είπαν τίποτα για τις σκέψεις τους ποτέ. Στην τρίτη είναι εκείνοι με τους οποίους δεν έχουμε πολλές επαφές. Δεν τους κατηγορώ και τόσο, αλλά κι αυτοί θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Ο Ανιέλι έχει τελειώσει για μένα. Δεν υπάρχει πλέον. Απορώ πώς δεν έχουν όλοι συνειδητοποιήσει ότι περπατούν μέσα στα σκ@τ@!»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version