Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έπραξε το σωστό η Μπάρτσα – Τα έδωσε όλα σε Μορίμπα
Μπαρτσελόνα

Έπραξε το σωστό η Μπάρτσα – Τα έδωσε όλα σε Μορίμπα

Το «ναυάγιο» με τον Βαινάλντουμ επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στην τάξη και στην προτεραιότητα να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ταλαντούχο, Ιλάις Μορίμπα.

09.06.2021 | 16:31

Το προηγούμενο διάστημα οι φήμες περί συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ φούντωναν. Τελικά οι δύο πλευρές δε βρήκαν ποτέ τη «χρυσή τομή» με τον Ολλανδό πλέον να βρίσκεται μια ανάσα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να αφήνει μια πικρία στους Καταλανούς ωστόσο ουδείς στον σύλλογο μένει σε αυτό. Άπαντες ξέρουν πως η ομάδα μπορεί να βρει κάτι καλό για τη θέση του κεντρικού μέσου. Μη ξεχνάμε, πως η Μπαρτσελόνα τους τελευταίους μήνες έχει παρουσιάσει στο κοινό της ένα δικό της ταλεντάκι το οποίο αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Ο λόγος για τον νεαρό χαφ, Ιλάις Μορίμπα, ποδοσφαιριστής προϊόν των ακαδημιών του καταλανικού συλλόγου.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο 18χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα το οποίο έχει ισχύ για ακόμη ένα έτος. Οι «μπλαουγκράνα» ωστόσο θέλουν όπως είναι φυσικό να δεσμεύσουν το μέλλον του μικρού για πολλά ακόμη χρόνια. Έτσι οι προσπάθειες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως αναφέρει η καταλανική SPORT, η διοίκηση Λαπόρτα μετά τις πρώτες καθυστερήσεις στο ζήτημα προσπαθεί να επισπεύσει τη διαδικασία.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μια ανάσα από την συμφωνία με τον Μορίμπα

Στόχος να πείσει τον νεαρό να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο πριν τον πλησιάσουν οι επίδοξοι μνηστήρες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Μπαρτσελόνα προτείνει νλέο 5ετες συμβόλαιο στον Μορίμπα με ετήσιες απολαβές που δύσκολα θα αρνηθεί. Πρόθεση του μικρού είναι να παραμείνει στον σύλλογο, ωστόσο θέλει κάτι τέτοιο να συνοδευτεί και με ορισμένα δικά τους «θέλω». Το ένα έχει να κάνει με το οικονομικό και το άλλο με τον χρόνο συμμετοχής. Η Μπαρτσελόνα δείχνει να έχει διάθεση να κάνει πράξη όλες του τις επιθυμίες. Όσον αφορά το αγωνιστικό μάλιστα, ο τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν σκοπεύει τη νέα σεζόν να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον παίκτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version