Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: «Κανονιέρης» ο Νούνο Ταβάρες (vid)
Άρσεναλ

Επίσημο: «Κανονιέρης» ο Νούνο Ταβάρες (vid)

Η Άρσεναλ προχώρησε σε μια έξυπνη μεταγραφή επενδύοντας στο ταλέντο του αριστεροπόδαρου αμυντικού της Μπενφίκα, Νούνο Ταβάρες.

10.07.2021 | 12:39

Ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ είναι εδώ και λίγα λεπτά με κάθε επισημότητα ο Πορτογάλος, Νούνο Ταβάρες. Ο λονδρέζικος σύλλογος το πρωί του Σαββάτου ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού από την Μπενφίκα έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό στο μικροσκόπιο του βρετανικού συλλόγου. Έντου και Αρτέτα είχαν έναν ολοκληρωμένο φάκελο για εκείνον. Η διοίκηση της Άρσεναλ κινήθηκε με γοργούς ρυθμούς πραγματοποιώντας επιτυχώς διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Μπενφίκα.

Το tweet της Αρσεναλ για την μεταγραφή Ταβάρες

H Άρσεναλ με την μεταγραφή του Ταβάρες ενισχύει σημαντικά τα φτερά της αμυντικής της γραμμής. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που προσφέρει τα μέγιστα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο 21χρονος είναι γεννημένο στη Λισαβόνα ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε ηλικία εννιά ετών βρισκόμενος στις ακαδημίες της πορτογαλικής Casa Pia. Ακολούθως ήρθαν οι διαδρομές σε Σπόρτινγκ ξανά Casa Pia και στα 15 του η Μπενφίκα. Οι «Αετοί» πίστεψαν όσο κανείς στο ταλέντο του, δούλεψαν σκληρά μαζί του και δικαιώθηκαν.

Στα 19 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και όπως φαίνεται δεν άργησε να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει μακριά από τη χώρα του. Η γεμάτη περσινή χρονιά του έδωσε την ευκαιρία να βρίσκεται από σήμερα στον μαγικό κόσμο της Premier League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version