ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ξεσκαρταρίσματος… συνέχεια στη Ρόμα, εκτός άλλοι οκτώ!

Η Ρόμα ετοιμάζεται για την νέα σεζόν της με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο τιμόνι της και ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αμείλικτος με το... μαχαίρι που ρίχνει στο ρόστερ.

Ξεσκαρταρίσματος… συνέχεια στη Ρόμα, εκτός άλλοι οκτώ!

Πυρετωδώς συνεχίζει τις ετοιμασίες της για την νέα σεζόν η Ρόμα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο «σήκωσε μανίκια» και συνεχίζει να αναπροσαρμόζει το μεγάλο ρόστερ των «ρωμαίων».

Γνωστά τα πλάνα του για την νέα σεζόν έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα. Οι πρωτευουσιάνοι ξεκίνησαν σε ρυθμό προπονήσεων την Πέμπτη (8/7), με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει γνωστά τα σχέδια του. Οι… περικοπές στους «τζιαλορόσι« θα συνεχιστούν, καθώς ο Μουρίνιο επιθυμεί την μείωση του πολυμελούς ρόστερ.

Ξηλώνει το μισό ρόστερ της Ρόμα ο Ζοσέ!

Ήδη από την ομάδα αποχώρησαν οι Τσενγκίζ Ουντέρ και Πάου Λόπεθ. Το πέρασμα του Τούρκου επιθετικού ξεκίνησε με καλούς οιωνούς, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Για τον Ισπανό τερματοφύλακα ισχύει το ίδιο, καθώς από βασικός, είδε τον Μιράντε να του παίρνει την θέση. Άλλωστε, ο «Special One» επιθυμούσε να φέρει στην ομάδα έναν δικό του αγαπημένο για την θέση του τερματοφύλακα. Η μετακίνηση του Ρούι Πατρίσιο αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες από την Γουλβς. Έτσι, Ουντέρ και Λόπεθ μετακινήθηκαν ως δανεικοί με οψιόν αγοράς στην Μαρσέιγ.

Η εκκαθάριση του ρόστερ θα συνεχιστεί με ακόμα 8 παίκτες να αποχωρούν. Όπως αναφέρει η ιταλική «Sky», ο Μουρίνιο επιθυμεί την πώληση των Πέδρο, Φάτσιο, Ενζονζί, Κλάιφερτ, Παστόρε, Σαντόν, Όλσεν και Τσόριτς. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν δανεικοί την περασμένη σεζόν, ωστόσο οι ομάδες δεν προχώρησαν στην απόκτησή τους.

Η περίπτωση του Κλάιφερτ μοιάζει αρκετά με αυτή του Ουντέρ. Νεαρός ακόμα, ο Ολλανδός εξτρέμ θα κυνηγήσει αλλού την τύχη του. Πέδρο και Παστόρε έχουν δύο βαριά συμβόλαια, πάνω στα οποία δεν θα είχαν πρόβλημα να «κάτσουν». Άλλωστε λίγες ομάδες μπορούν να καλύψουν τέτοιες απολαβές. Φάτσιο και Ενζόνζι πέρασαν τις καλύτερες μέρες του στην Πριμέρα, όμως στο Καμπιονάτο έχουν ζοριστεί αρκετά. Ο Όλσεν δεν λογίζεται ως τρίτος τερματοφύλακας, καθώς οι απολαβές του παραπέμπουν σε βασικό, ενώ ο Τσόριτς δεν είχε την εξέληξη που περίμεναν.

Κανένας από τους παραπάνω δεν συμπεριλήφθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, στέλνοντας τους ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ