Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Στην Τσέλσι ξανά ο Λουκάκου (vid)
Τσέλσι

Επίσημο: Στην Τσέλσι ξανά ο Λουκάκου (vid)

Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι είναι με κάθε επισημότητα ο Ρομελού Λουκάκου. Ο Βέλγος επέστρεψε στο Νησί για να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε.

12.08.2021 | 20:10

Τσέλσι – Λουκάκου κεφάλαιο νούμερο δύο! Οι Λονδρέζοι το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσαν την έναρξη της συμφωνίας τους με τον Ρομελού Λουκάκου. Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στο Λονδίνο μετά από επτά χρόνια και ενσωματώνεται σε ένα ήδη ισχυρό σύνολο. O 28χρονος υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με διάρκεια πέντε ετών.

Οι «μπλε» άδειασαν τα ταμεία τους προσφέροντας στην Ίντερ 115 εκατομμύρια ευρώ. Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ προσθέτει στο ρόστερ του έναν επιθετικό που μπορεί να του λύσει όλα τα προβλήματα στον τομέα του γκολ.

Το βίντεο της ανακοίνωσης του Λουκάκου από την Τσέλσι

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευλογημένος που επέστρεψα σε αυτό τον μαγικό σύλλογο. Ήρθα εδώ ως ένα παιδί που είχε πολλά να μάθει. Τώρα επιστρέφω έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία, είμαι πιο ώριμος. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με αυτόν τον σύλλογο. Υποστηρίζω την Τσέλσι από μικρό παιδί και τώρα έρχομαι να τη βοηθήσω να να κερδίσει τίτλους. Είναι ένα τέλειο συναίσθημα. Νομίζω πως αυτή η συνεργασία έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Από τότε που έφυγα από την Τσέλσι ήταν ένα μακρύ ταξίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα. Όλες αυτές οι εμπειρίες με έχουν κάνει καλύτερο. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω να παίζω εδώ ξανά» ήταν τα πρώτα λόγια του Λουκάκου ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η Τσέλσι με αυτή τη προσθήκη γίνεται πανίσχυρη, ειδικά στην επιθετική της γραμμή. Ο Λουκάκου είναι ο επιθετικός που έψαχνε ο Τόμας Τούχελ. Ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο και ταυτόχρονα να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του. Ο Βέλγος έρχεται στο Λονδίνο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Θυμίζουμε πως πέρασε έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ίντερ. Χάρις τα δικά του τέρματα οι Μιλανέζοι κατάφεραν μετά από αρκετά χρόνια να βρεθούν στη κορυφή της Serie A. Αυτό θα επιχειρήσει και φέτος στην αγαπημένη του Τσέλσι. Ο στόχος του Βέλγου αλλά και της υπόλοιπης ομάδας είναι ξεκάθαρος. Το τρόπαιο της Premier League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version