Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα με… στυλ Μουρίνιο-Πρεμιέρα με νίκη για τον “Special One” (vid)
Ρόμα

Ρόμα με… στυλ Μουρίνιο-Πρεμιέρα με νίκη για τον “Special One” (vid)

Η Ρόμα επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Τράμπζονσπορ στο "ντεμπούτο" του Ζοσέ Μουρίνιο με τους Ρωμαίους! Προβάδισμα πρόκρισης για τους "τζιαλορόσι"

19.08.2021 | 22:51

Η Ρόμα τα πήγε εξαιρετικά στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Τράμπζονσπορ στο πλέι-οφ του UEFA Conference League! Πρεμιέρα με νίκη για τον Ζοσέ Μουρίνιο που θέλει να χτίσει μια ομάδα… που θα παλεύει για την νίκη σε κάθε ματς!

Οι Ρωμαίοι είχαν μια δύσκολη αποστολή στην Τουρκία, ωστόσο τα κατάφεραν εξαιρετικά και πλέον θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στη Ρώμη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες… δεν ρίσκαραν και μοιραία πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια, με τους φιλοξενούμενος βέβαια να έχουν μια κάποια υπεροχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι τζιαλορόσι κατάφεραν να ανοίξουν σχετικά γρήγορα το σκορ! Στο 54΄ ο Πελεγκρίνι είδε την μπάλα να του στρώνεται εντός περιοχής με τον Ιταλό… να ευστοχεί από κοντά για το 1-0!

Δέκα λεπτά αργότερα όμως η Τράμπζονσπορ ισοφάρισε με τον Κορνέλιους να κάνει το 1-1 και να βάζει ξανά επιπλέον άγχος στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Ρόμα όμως δεν τα παράτησε και δεν ήταν ικανοποιημένη με την ισοπαλία! Εν τέλει κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και την νίκη. Σκόρερ για τους τζιαλορόσι ο Σομουντόροφ ο οποίος μετά από… “αναστάτωση” στην άμυνα των Τούρκων κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-1 στο 80′!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version