Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κούμαν δεν φοβήθηκε από το “ντου” των οπαδών της Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα

Ο Κούμαν δεν φοβήθηκε από το “ντου” των οπαδών της Μπαρτσελόνα!

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν αγχώθηκε καθόλου την ώρα της αποχώρησης του από το Καμπ Νόου... τονίζοντας πως δεν φοβήθηκε την αντίδραση των οπαδών!

26.10.2021 | 15:59

Οι στιγμές μετά το τέλος του El Clasico δεν ήταν κι οι καλύτερες για τον Ρόναλντ Κούμαν και τους παίκτες του. Η ήττα έφερε μεγάλη δυσφορία στις τάξεις των Μπλαουγκράνα. Μάλιστα, κατά την αποχώρηση του από το Καμπ Νόου ο Ολλανδός τεχνικός δέχθηκε την “δυσαρέσκεια” των οπαδών ενώ ήταν στο αμάξι μαζί με την οικογένεια του…

Παρόλα αυτά ο Ολλανδός κόουτς ξεκαθάρισε πως δεν φοβήθηκε σε καμία περίπτωση, θεωρώντας πως ήταν αναμενόμενη η αντίδραση.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Ντε Γιονγκ ο οποίος αγωνίστηκε με ενοχλήσεις, τονίζοντας πως δεν ήταν δικιά του η επιλογή καθώς είχε πάρει το “ΟΚ” από το ιατρικό επιτελείο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Δεν φοβήθηκα καθόλου όταν έφυγα από το στάδιο. Έχω τις εικόνες και τις έχω δει. Ήμουν με την γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου. Ενώ είχαμε και μερικούς ακόμα ανθρώπους από πίσω μας επειδή κάνουν ένα ντοκιμαντέρ. Όμως δεν φοβήθηκα. Σκέφτηκα να αφήσω το αμάξι στο γήπεδο, αλλά αποφάσισα πως δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα», τόνισε ο έμπειρος κόουτς.

«Αν κάποιος παίκτης έχει κάποιο πρόβλημα ιατρικό, τότε πρέπει να έρθει και να μου το πει, είτε σε μένα είτε στο ιατρικό επιτελείο. Κανείς προπονητής δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να παίξει από την στιγμή που δεν αισθάνεται καλά. Αν δεν έχω πάρει πρώτα το “ΟΚ” από τους γιατρούς της ομάδας. Αν παίζεις ένα σπουδαίο ματς, τότε ίσως να μπορείς να ρισκάρεις», τόνισε ο Ολλανδός.

«Απόλαυσα το παιχνίδι! Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα για εμάς, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν μαγική. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να χάσουμε, δεν ήμασταν τυχεροί και οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς», είπε ο Κούμαν!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version