Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ψάχνεται» για Καμαρά η Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ψάχνεται» για Καμαρά η Γιουνάιτεντ! (vid)

Την περίπτωση του Μπουμπακάρ Καμαρά φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ειδικά σε περίπτωση που ραγίσει… οριστικά το γυαλί με Πολ Πογκμπά!

13.12.2021 | 23:12

Από την πρώτη στιγμή που ο Ραλφ Ράγκνικ ανέλαβε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε πως προτεραιότητά του είναι η ενίσχυση στον άξονα. Εξ ου και τα πρώτα ονόματα που παρουσιάζονται ως μεταγραφικοί στόχοι του συλλόγου αγωνίζονται στα χαφ. Πόσω δε μάλλον αν ο Πολ Πογκμπά αποχωρήσει το καλοκαίρι από το «Ολντ Τράφορντ». Κάτι που στην παρούσα φάση διεκδικεί πολλές πιθανότητες δεδομένου πως και οι δύο πλευρές δεν είναι ικανοποιημένες από την ως τώρα συνεργασία τους. Και σύντομα μένει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα… ήδη να τον προσφέρει δεξιά κι αριστέρα.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο Αυστριακός προπονητής έχει βάλει στο… μάτι έναν άλλο Γάλλο: Τον Μπουμπακάρ Καμαρά! Πρόκειται για το… μηχανάκι της Μαρσέιγ. Αν και μόλις 22 ετών, εδώ και 3.5 σεζόν έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του και αναμενόμενα έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Όπως και φέτος, προφανώς, που είναι αναντικατάστατο «εργαλείο» στα χέρια του Σαμπάολι. Το συμβόλαιο του νεαρού μέσου εκπνέει το καλοκαίρι και μοιάζει σχεδόν βέβαιό πως δεν πρόκειται να ανανεώσει με τους Μασσαλούς. Άλλωστε, γι’ αυτό ως τώρα δεν τα έχουν βρει… Και μάλιστα «φωνάζει» πως θέλει να κάνει το… πολύ μεγάλο άλμα, εξ ου και στην αρχή της χρονιάς είχε απορρίψει την προοπτική των Νιούκαστλ και Γουλβς.

Όπως είναι φυσικό, ο Ράγκνικ στην παρούσα φάση λειτουργεί και ως προπονητής της Γιουνάιτεντ αλλά και ως σύμβουλος που θα είναι από το καλοκαίρι. Τα μεταγραφικά ζητήματα θα περνούν πολύ από τα χέρια του και φαίνεται πως ήδη προετοιμάζει το… έδαφος. Αν, δε, κρίνει πως ο Πολ Πογκμπά δεν είναι σε θέση να προσφέρει… το παραμικρό πλέον, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Καμαρά και τον Ιανουάριο. Άλλωστε θα χρειαστεί πολύ μικρό ποσό για να αποδεσμευτεί έξι μήνες νωρίτερα και η Μαρσέιγ είναι πιθανό να συναινέσει προκειμένου να βγάλει… έστω κάτι.

Ιδού μια γεύση για τον παίκτη που θέλει η Γιουνάιτεντ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version