Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα τρέμει από τώρα τη Ρεάλ του καλοκαιριού!
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα τρέμει από τώρα τη Ρεάλ του καλοκαιριού!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, δεν θέλει να σκέφτεται για κανέναν λόγο τις μεταγραφές που θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης.

16.01.2022 | 08:45

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Οι Καταλανοί δείχνουν ότι μπορούν να ανακάμψουν υπό τον Ζοάν Λαπόρτα και τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία τους. Κανείς δεν ξέρει το «πότε» με σιγουριά. Όμως, η εικόνα τους γίνεται ολοένα και καλύτερη όσο περνάει ο καιρός.

Παρόλα αυτά οι «μπλαουγκράνα» θέλουν το καλοκαίρι που έρχεται να κάνουν μία μεγάλη κίνηση. Μία σπουδαία κίνηση. Να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Μιας και ο Νορβηγός φορ είναι ασταμάτητος με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και δείχνει ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο οποιαδήποτε ομάδα. Ωστόσο, ο… εφιάλτης των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα είναι άλλος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και τα σχέδια του Φλορεντίνο Πέρεθ. Οι Μαδριλένοι έχουν ήδη κλείσει από τώρα τον Κιλιάν Μπαπέ. Αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί. Θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Χάαλαντ. Άλλωστε διαθέτουν και την πειθώ μα και τα χρήματα για να το πράξουν αυτό. Μάλιστα, το τελευταίο το γνωρίζουν πολύ καλά οι Καταλανοί που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να το δουν να συμβαίνει γιατί θα είναι ένα εφιαλτικό σενάριο για εκείνους, αφού θα βγουν χαμένοι εις διπλούν!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

O Λαπόρτα θέλει να δει σόνι και ντε τον Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι ήρθε για να μείνει. Επιβεβαιώνει με τα γκολ και τις εμφανίσεις του ότι είναι το μέλλον της επίθεσης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται πως το ξέρουν πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Ζοάν Λαπόρτα έχει… φαγωθεί, ώστε να τον αποκτήσει. Ξέρει πως αν συμβεί κάτι τέτοιο ναι μεν μπορεί οικονομικά να είναι μία τεράστια υπέρβαση, αλλά από την άλλη το κομμάτι της επίθεσης θα έχει δοθεί σε σίγουρα χέρια για τα επόμενα -πάρα πολλά- χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο που ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας τόσο πέρυσι, αλλά κυρίως φέτος, έχει ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του Σκανδιναβού παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version