Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μόντριτς… και φτιάχνει το μέλλον της!
Home Page

Η Ρεάλ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μόντριτς… και φτιάχνει το μέλλον της!

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Γερμανία, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ το 2023... για αντί-Μόντριτς!

29.03.2022 | 00:23

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα γεμάτο ρόστερ… με ποιοτικούς και έμπειρούς παίκτες. Παρόλα αυτά εδώ και αρκετά χρόνια η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει θέσει ένα πλάνο κατά το οποίο αποκτούνται αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές (Ροντρίγκο, Βινίσιους κ.α).

Ένας από τους ποδοσφαιριστές-κλειδιά των Μαδριλένων τα τελευταία χρόνια είναι και ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης παίζει σε φουλ ρυθμούς και φέτος, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στα 36 του χρόνια.

Δεδομένο είναι πως δεν μπορεί να παίζει σε υψηλά στάνταρ για αρκετά χρόνια ακόμη! Για αυτόν τον λόγο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Κροάτη μέσου…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Γερμανία και την Ισπανία, στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη κατασταλάξει πως ο κατάλληλος… αντικαταστάτης του Λούκα Μόντριτς μπορεί να είναι ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ!

Ο νεαρός άσος της Ντόρτμουντ κάνει μαγικές σεζόν στην Γερμανία και έχει δείξει με ξεκάθαρο τρόπο πως… θα αφήσει εποχή! Ο Μπέλινγκχαμ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των “μερένχες”.

Σύμφωνα, με τα όσα αναφέρει η Bild, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει κίνηση το 2023 για την απόκτηση του Άγγλου από την Ντόρτμουντ και θα του τάξει… θέση αντικαταστάτη του Μόντριτς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version