Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπέκαμ μίλησε με τον Σέρχιο Ράμος για… Μαϊάμι!
Πρωτάθλημα Αμερικής

Ο Μπέκαμ μίλησε με τον Σέρχιο Ράμος για… Μαϊάμι!

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει κάνει πρόταση στον Σέρχιο Ράμος για να τον πάρει στην Ίντερ Μαϊάμι.

18.04.2022 | 20:23

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει αναλάβει προσωπικά τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στο MLS. Kαι στο πλαίσιο αυτό, επιχειρεί να εντάξει παίκτες μεγάλης αξίας από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στην Ιντερ Μαϊάμι. Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  είναι ο μεγαλομέτοχος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διάσημος Άγγλος συναντήθηκε με τον Σέρχιο Ράμος και του πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Προκειμένου να αφήσει το καλοκαίρι την Παρί Σεν Ζερμέν και να περάσει τον Ατλαντικό με προορισμό το Μαϊάμι. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και δεν έχει αγωνιστεί, παρά τρεις φορές ως βασικός με την ομάδα του Παρισιού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα έμαθες τα νέα; Ο Βασιλιάς στο Instagram δίνει δωράρα με τρία βήματα

Επίσης ο Μπέκαμ είναι σε επαφές με τον Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε. Ο άλλοτε σούπερ σταρ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Λος Άντζελες Γκάλαξι θέλει ένα σύνολο από προσωπικότητες. Δεν έχει άμεση προτεραιότητα τη φρεσκάδα στο ρόστερ της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά το πρεστίζ της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Πρωτάθλημα Αμερικής
Exit mobile version