ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

O Κλοπ μένει στο Λίβερπουλ για να συνεχίσει να γράφει ιστορία!

Η Λίβερπουλ πήρε την καλύτερη απόφαση για την ίδια, κρατώντας τον Γιούργκεν Κλοπ για ακόμα τέσσερα χρόνια στο «Άνφιλντ»!

O Κλοπ μένει στο Λίβερπουλ για να συνεχίσει να γράφει ιστορία!

Αυτό που ήθελαν να ακούσουν όλοι οι φίλοι της Λίβερπουλ, έγινε πραγματικότητα. Ο «μαέστρος» Γιούργκεν Κλοπ ανανέωσε το συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ μέχρι το 2026. Μετά από μερικούς μήνες αβεβαιότητας για το μέλλον του μετά το πέρας του τότε συμβολαίου του (έληγε το 2024), ο Γερμανός σφραγίζει την παραμονή του στο Μέρσεϊσαϊντ για ακόμα τέσσερις σεζόν. Tα καλύτερα νέα που θα μπορούσαν να έχουν οι φίλοι της Λίβερπουλ, ίσως ακόμα πιο ψηλά και από ενδεχόμενη ανανέωση του Μο Σαλάχ.

Η συνταγή Κλοπ που πέτυχε ΚΑΙ στo Μέρσεϊσαϊντ!

Δεν υπάρχει πόλη-ομάδα από την οποία να πέρασε ο Γιούργκεν Κλοπ και να μην αγαπήθηκε πραγματικά. Στο Μάιντζ τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής άφησε το αποτύπωμα του. Παίζοντας πέρασε όλη του τη ζωή στη 2 Bundesliga, ενώ στον πάγκο της, κατάφερε να σπάσει την «κατάρα» των 20+ ετών χωρίς άνοδο στην πρώτη κατηγορία, όπου και έκανε την υπέρβαση τερματίζοντας ενδέκατος.

Στο Ντόρτμουντ, είναι η ομάδα στην οποία έγινε πραγματικά θρύλος. Πέντε τρόπαια και ένας τελικός Champions League, η παρακαταθήκη του στον σύλλογο ο οποίος αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του, μετά την παρ’ ολίγον οικονομική καταστροφή στις αρχές του 21ου αιώνα. Highlight ο τελικός του 2013 κόντρα στη Μπάγερν, όπου μόλις για λίγα λεπτά έχασε την ευκαιρία να σηκώσει το το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League. Κυρίως όμως, κατάφερε να αλλάξει για πάντα την τακτική της ομάδας. Επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, που δεν χόρταιναν να βλέπουν τα μάτια σου. Κάτι που έχει παραμείνει στη Ντόρτμουντ ακόμα και σήμερα, επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Αυτά τα στοιχεία ακριβώς, ήταν που έκαναν τη Λίβερπουλ να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Μια Λίβερπουλ μπερδεμένη, η οποία μετά τον χαμένο τελικό του Champions League κινούταν στη μετριότητα. Ναι μεν ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν μόλις ένα γλίστρημα μακριά από το πρωτάθλημα το 2014, όμως η ομάδα γενικότερα δεν έδειχνε σιγουριά. «Βολοδέρνοντας» κυρίως στο Europa League και με ματαιότατους παίκτες στο ρόστερ της, η Λίβερπουλ έδειχνε να έχει συρρικνωθεί τρομακτικά πολύ.

Όλα κυλούν υπέροχα στο Λίβερπουλ!

«Στο σπίτι κουμάντο κάνει η γυναίκα μου» έχει δηλώσει πριν λίγες μέρες με αρκετή δόση χιούμορ ο Κλοπ. Και η Oύλα έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στο «μένουμε», απαντώντας ενστικτωδώς «ναι» στο ερώτημα του Γιούργκεν πριν λίγες ημέρες. Η ίδια λατρεύει να βρίσκεται στο Λίβερπουλ και ένα συμβάν από το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, την έκανε να αγαπήσει λίγο ακόμα την παραμονή της στο Νησί. Όταν οι φιλοξενούμενοι θεατές του «Έτιχαντ» αντιλήφθηκαν την παρουσία της, ξεκίνησαν να τραγουδούν το «I Feel Fine» των Beatles, φέρνοντας ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της Γερμανίδας.

Αν και η φετινή χρονιά δεν είχε ξεκινήσει ιδανικά, οι «ρεντς» μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση ενός μυθικού «quadruple», κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Αγγλία. Μετά το αργό ξεκίνημα της σεζόν, η Λίβερπουλ έκανε την αντεπίθεσή της και πλέον της παρουσιάζεται μια σπουδαία ευκαιρία να γράψει για ακόμα μια φορά ιστορία.

Για τις 14 Μαΐου, οι «ρεντς» έχουν κλείσει ήδη θέση στο «Γουέμπλεϊ» στον τελικό του Fa Cup, ενώ όπως όλα δείχνουν και δύο εβδομάδες μετά, η Λίβερπουλ θα βρίσκεται λογικά στο Παρίσι, για τον τελικό του Champions League. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται πλέον μόνο από τις δικές της εμφανίσεις, όμως με μόλις έναν βαθμό διαφορά από την κρυφή, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Δύο ανανεώσεις μακριά από το… απόλυτο!

Ακόμα όλα παίζονται για τα τρόπαια φέτος, όμως υπάρχει ακόμα ένας μεγάλος «πονοκέφαλος» για δύο παίκτες. Σαντιό Μανέ και Μο Σαλάχ, μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2023. Οι δύο Αφρικανοί σούπερ σταρ δεν έχουν δεσμεύσει ακόμα το μέλλον του στο Λίβερπουλ, με πολυετή συμβόλαια. Ειδικά ο δεύτερος, αν και μονίμως υπενθυμίζει πως «τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα», ακόμα δεν έχει ανανεώσει. Μια από τις διαβεβαιώσεις που ζητούσε ο Αιγύπτιος, ήταν η ενίσχυση της επίθεσης. Ο Λουίς Ντίας όχι απλά «τικάρει» αυτό το κουτάκι, αλλά έχει δώσει άλλη πνοή στην γραμμή κρούσης. Τώρα, η δέσμευση του Κλοπ στον πάγκο για ακόμα μερικά χρόνια, θα έπρεπε να διώξει κάθε αμφιβολία από το μυαλό του Σαλάχ.

Με νέο «αφεντικό στις μεταγραφές, η Λίβερπουλ προσπαθεί να διατηρήσει ανέπαφο τον κορμό της, ο οποίος τόσα χρόνια την οδηγεί στην κορυφή. Μπορεί ο Μάικλ Έντουαρντς να αποχωρεί μετά από εννιά χρόνια στην ομάδα, όμως ο «διψασμένος» και γαλουχημένος στο Λίβερπουλ, Τζούλιαν Γουόρντ, καλείται να κάνει το βήμα παραπάνω για το σύλλογο. Οι στόχοι και αυτού, παραμένουν οι ίδιοι. Διατήρηση των δύο σούπερ σταρ στο ρόστερ και στη συνέχεια το «χτίσιμο» των επόμενων σεζόν. Στις οποίες οδηγός και ηγέτης θα είναι και πάλι ο μοναδικός Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ