ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Εντολή Μουρίνιο για Τσιμίκα – Ο «special one» θέλει τον Έλληνα μπακ!

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, είναι ο Κώστας Τσιμίκας, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Εντολή Μουρίνιο για Τσιμίκα – Ο «special one» θέλει τον Έλληνα μπακ!

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ήρεμη δύναμη στη Λίβερπουλ. Είναι ένας παίκτης αποκάλυψη φέτος για τους Άγγλους. Ο νεαρός μπακ δεν είναι βασικός. Όμως, όσες φορές έχει αγωνιστεί και όσα λεπτά του έχει δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ ο Έλληνας ακραίος αμυντικός τα έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λογικό και επόμενο οι εμφανίσεις του να έχουν κάνει εντύπωση σε πολλές ομάδες. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato», μετά τη Γιουβέντους και η Ρόμα, παρακολουθεί τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, φέρεται πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δώσει εντολή απόκτησής του το καλοκαίρι που έρχεται! Μία κίνηση που μπορεί να κοστίσει στους Ρωμαίους πολλά εκατομμύρια ευρώ. Αν και η αλήθεια είναι ότι για την ώρα ο Γιούργκεν Κλοπ δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός», ώστε να τον πουλήσει. Μιας και πιστεύει πολύ σε εκείνον και στις ικανότητές του.

Εκτός αυτού πολλά θα κριθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όταν θα έχει τελειώσει η σεζόν και τι θα έχει κατακτήσει τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Ρόμα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Τσιμίκας κάνει τη διαφορά και από τον πάγκο!

Ο Τσιμίκας κάνει τη διαφορά και από τον πάγκο!

Ο Κώστας Τσιμίκας στην πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ δεν πέρασε και πολύ καλά. Ο αγωνιστικός του χρόνος ήταν λίγος. Ελάχιστος. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Ευτυχώς για εκείνον προς το καλύτερο.

Άλλωστε δούλεψε αρκετά. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον θέλει μόνο για το rotation. Τον θέλει στο ρόστερ του γιατί βλέπει σε εκείνον πολλά περιθώρια βελτίωσης και ότι σε κάθε του συμμετοχή είναι παραγωγικός. Τα δίνει όλα στο 100%.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει κάνει πράγματα και θαύματα φέτος. Σίγουρα μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον και να κοιτάξει στα μάτια τον Άντριου Ρόμπερτσον για μία θέση στη βασική 11αδα αν και αυτό μόνο εύκολο ή απλό δεν είναι. Μιας και ο Σκωτσέζος αμυντικός είναι από τους καλύτερους σε αυτή τη θέση στον κόσμο.

Παρόλα αυτά ο Τσιμίκας ακόμη και όταν έρχεται από τον πάγκο – όπως συνέβη και στο εντός έδρας ματς με την Τότεναμ- δίνει άλλη πνοή και δυναμική στην αριστερή πλευρά της Λίβερπουλ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ