Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το πιο “άρρωστο” σενάριο που στέλνει Σίτι και Λίβερπουλ σε… μεταξύ τους αγώνα για τον τίτλο!
Λίβερπουλ

Το πιο “άρρωστο” σενάριο που στέλνει Σίτι και Λίβερπουλ σε… μεταξύ τους αγώνα για τον τίτλο!

Η Σίτι έχει το μεγάλο προβάδισμα για το τίτλο της Premier League, όμως... υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο σε περίπτωση ισοβαθμίας!

18.05.2022 | 13:47

Άλλη μια Premier League θα κριθεί στο τελευταίο ματς, στην τελευταία αγωνιστική. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να κατακτήσουν τον τίτλο. Σίγουρα, το πλεονέκτημα το έχει η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο οι reds θα το παλέψουν μέχρι το τέλος.

Αν στο τελευταίο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει, τότε ο τίτλος θα καταλήξει στους “πολίτες”. Αν δεν τα καταφέρει και από την άλλη κερδίσει η ομάδα του Κλοπ, τότε η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το τρόπαιο…

Πολύ απλά τα πράγματα! Υπάρχει όμως και ένα ακραία σενάριο που στέλνει τις δύο ομάδες σε… αγώνα μπαράζ για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Συγκεκριμένα, αν πάμε σε ισοβαθμία, τότε θα παίξουν ρόλο… πάρα πολλά! Τα αγγλικά Μέσα παρουσίασαν τον πιο ακραίο σενάριο, με τα αποτελέσματα να στέλνουν σε ένα ματς “τελικό” τις Σίτι και Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα αν η Σίτι ηττηθεί με… 6-0 από την Άστον Βίλα και η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη με 5-5 με την Γουλβς, τότε ο τίτλος θα κριθεί σε ένα μονό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ναι, μιλάμε για σενάριο με μηδαμινές πιθανότητες να συμβεί, ωστόσο… υπάρχει!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version