Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διακαής πόθος της Τσέλσι ο Στέρλινγκ – Καταθέτουν πρόταση οι «μπλε»
Τσέλσι

Διακαής πόθος της Τσέλσι ο Στέρλινγκ – Καταθέτουν πρόταση οι «μπλε»

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ.

26.06.2022 | 12:06

Διακαής πόθος της Τσέλσι είναι ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο, Ρομάνο, οι «μπλε» θα καταθέσουν νέα πρόταση για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

«Η Τσέλσι θα καταθέσει πρόταση για τον Στέρλινγ, καθώς ήδη εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Τούχελ τον θέλει και οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου του έχουν ήδη συζητηθεί» αναφέρει σε tweet του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο πρόεδρος του συλλόγου, Τοντ Μπειλι, καθώς η Μαρίνα Γκρανόφσκαγια, που ηγούταν των διαπραγματεύσεων, αποχώρησε από το κλαμπ.

Η Μάντσεστερ Σίτι κοστολογεί τον παίκτη γύρω στα 60 εκατ. λίρες αλλά μπορεί να συμβιβιβαστεί και να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της. Ενδεχομένως, 45 εκατ. λίρες να αρκετές αν και η προσφορά των «μπλε» θα είναι λίγο μικρότερη. Η υπόθεση έχει ακόμα πολύ «ζουμί» και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δεν υπάρχει χώρος βελτίωσης για τον Στέρλινγκ στη Σίτι

Τον Ιούλιο του 2015, η Μάντσεστερ Σίτι ξόδεψε 49 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον τότε 21χρονο παίκτη της Λίβερπουλ. Μετά από μία δύσκολη πρώτη χρονιά, «άνθισε» στα χέρια του Πεπ Γκουαρντιόλα. Έτσι, τα πρώτα χρόνια βελτιωνόταν συνεχώς, με αποτέλεσμα να αυξήσει κατακόρυφα την παραγωγικότητά του. Μέχρι σήμερα, μετράει 131 γκολ και 95 ασίστ σε 339 εμφανίσεις.

Έτσι, στην ηλικία των 27 ετών είναι ο 26ος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Την περσινή χρονιά, ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν ο επιθετικός με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλο παίκτη της Σίτι. Μέτρησε 17 γκολ και 9 ασίστ σε 47 συμμετοχές.

Ωστόσο, ο Άγγλος εξτρέμ μοιάζει να έχει πιάσει το ταβάνι του. Τα παρακάτω στατιστικά δείχνουν μία πτώση στην παραγωγικότητά του τα τελευταία έτη:

  • 2021-22 – 25 G/A
  • 2020-21 – 24 G/A
  • 2019-20 – 36 G/A
  • 2018-19 – 39 G/A
  • 2017-18 – 37 G/A

Η έλευση των Χάαλαντ και Άλβαρεζ στην κορυφή της επίθεσης και η παρουσία των Γκρίλις, Μαχρέζ και του φέρελπι Κόουλ Πάλμερ, μειώνουν τις πιθανότητες τους να έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής τα επόμενα χρόνια.

Συνεπώς, μία μετακίνησή του σε κάποια άλλη ομάδα μοιάζει το καλύτερο βήμα για να συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο. Η Τσέλσι είναι έτοιμη να του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version