ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η Γιουνάιτεντ κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα στα μεταγραφικά!

Χωρίς νέα πρόσωπα, χωρίς ξεκάθαρο μεταγραφικό πλάνο και με έναν μη χαρούμενο σούπερ σταρ, το καλοκαίρι αναμένεται ζόρικο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα στα μεταγραφικά!

Έχουμε μπει ήδη στον Ιούλιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει χωρίς νέα πρόσωπα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μείνει πολύ πίσω στη μεταγραφική μάχη, χωρίς να έχουν πραγματοποιήσει απολύτως καμία μεταγραφή τον Ιούνιο. Η πρώτη φορά από το 2010. Μόνο που οι εποχές από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολύ.

Μηδενικές αλλαγές για μια «νέα εποχή» στη Γιουνάιτεντ

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο Μάντσεστερ, ήταν μια που θα θέλουν να ξεχάσουν πολύ γρήγορα οι «κόκκινοι διάβολοι». Μεταγραφές που δεν βγήκαν, ταπεινωτικές ήττες, άναρχο και μη αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και μια κάκιστη 6η θέση στην τελική κατάταξη. Η άτακτη φυγή του Ραλφ Ράνγκνικ και η οριστική συμφωνία με τον Έρικ Τεν Χαγκ έφερε ωστόσο μια δόση αισιοδοξίας στον σύλλογο. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει υπάρξει κάτι που να χαροποιεί τους φιλάθλους.

Το ημερολόγιο δείχνει 3 Ιουλίου και ακόμα καμία μεταγραφή. Ναι μεν υπάρχει η επίτευξη συμφωνίας με τον Ταϊρέλ Μαλάσια, ωστόσο ο Ολλανδός αριστερός μπακ είναι μια κίνηση που δεν λύνει βασικά προβλήματα της ομάδας. Μπορεί ο Λουκ Σο σε βάθος χρόνου να είναι αρκετά ασυνεπής, ωστόσο τα μεγάλα ζόρια βρίσκονται σε άλλες θέσεις. Τόσο σε αυτή του δεξιού μπακ, όσο στα αμυντικά χαφ, στα εξτρέμ και στη θέση του φορ.

Αυτό όμως που φέρνει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος για ακόμα έναν αριστερό μπακ/σέντερ μπακ! Ο Λισάντρο Μαρτίνες παρότι μπορεί να παίξει και ως κόφτης, αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Με ύψος όμως μόλις 1,75 είναι αρκετά «μικρός» από τους υπόλοιπους συναδέλφους του στην Premier League. Μια κίνηση λίγο…. ακατανόητη, δεδομένης της κατάστασης στο «Ολντ Τράφορντ».

Άντονι στο… βάθος και μετά το χάος!

Ένας παλιός γνώριμος από τον Άγιαξ, είναι επίσης στο στόχαστρο του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Άντονι, τράβηξε όλα τα βλέμματα της Ευρώπης την περασμένη σεζόν, με το ηλεκτρισμένο στυλ παιχνιδιού του. Φαντεζί, με όμορφες ντρίπλες και γενικότερα έναν εκρηκτικό εξτρέμ, ο Βραζιλιάνος έχει πολλά από αυτά που λείπουν στη Γιουνάιτεντ. Για να γίνει όμως μια τέτοια μεταγραφή, χρειάζεται να υπάρξουν και οι κατάλληλες συνθήκες.

Για να υπάρξουν αγορές όμως, μερικές πωλήσεις πρέπει να προηγηθούν. Και το «φορτίο» είναι αρκετά μεγάλο στο Μάντσεστερ. Μετά από μια κάκιστη σεζόν, οι αξίες των παικτών βρίσκονται στα… πατώματα. Σαν μην έφτανε αυτό, ο κορυφαίος παίκτης της περσινής σεζόν, Κριστιάνο Ρονάλντο, φαίνεται πως δεν πείθεται από το νέο πρότζεκτ της ομάδας. Ίσως το τελευταίο πράγμα που ήθελαν να ακούσουν στη Γιουνάιτεντ, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ