ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Τι ακριβώς τρέχει με τον Ντε Γιονγκ στη Μπαρτσελόνα;

Η μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ έχει γίνει ήδη σήριαλ, με τη Γιουνάιτεντ να πιέζει αλλά τον Ολλανδό να σφυρίζει αδιάφορα!

Τι ακριβώς τρέχει με τον Ντε Γιονγκ στη Μπαρτσελόνα;

Οι μεν τον θέλουν, οι δε όχι και ο ίδιος θέλει να μείνει. Η υπόθεση μεταγραφής (ή μη) του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τη Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γίνει το σήριαλ του καλοκαιριού. Ο Ολλανδός αποτελεί την προτεραιότητα των «κόκκινων διαβόλων, όμως δεν εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα από το πρότζεκτ που του παρουσιάζεται.

Εικόνα που δεν παραπέμπει στη Μπαρτσελόνα

Μια ιδιαίτερα περίεργη περίπτωση παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες στη Βαρκελώνη. Ενώ ο Φρένκι Ντε Γιονγκ θεωρείται ξεκάθαρα περιττός στη Μπαρτσελόνα, ο ίδιος δεν ψήνεται ιδιαίτερα να αποχωρήσει. Το περίεργο δεν είναι τόσο η συγκεκριμένη κατάσταση. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το πως παρά την πλήρη απαξίωση που έχει δεχθεί από τον οργανισμό των «μπλαουγκράνα», ο ίδιος επιλέγει να παραμείνει.

Η θεωρητικά «χρεοκοπημένη» Μπαρτσελόνα συνεχίζει να σκορπάει αβέρτα χρήμα για νέες μεταγραφές. Που είναι το παράλογο; Πως χρωστάει ήδη στον Ολλανδό πάρα πολλά χρήματα. Κοινώς, ενώ μπορεί να του ξεπληρώσει τα οφειλούμενα, προτιμά να τον κρατά στο περίμενε ξοδεύοντας αλλού με επιδεικτικό τρόπο τους πόρους της. Κίνηση που δεν τιμά τη Μπάρτσα ούτε ως επαγγελματικό σωματείο, αλλά ούτε δημιουργεί καλή εικόνα προς μελλοντικούς μεταγραφικούς στόχους.

Παράλληλα, στην preseason, ο Ντε Γιονγκ ακόμα δεν έχει αγωνιστεί λεπτό ως χαφ! Ο Τσάβι έχει αποφασίσει να τον μετατρέψει σε κεντρικό αμυντικό (!), ρόλο που εμφανώς δεν ταιριάζει στον παίκτη. Ίσως και να είναι ένας μοχλός πίεσης από τον Ισπανό τεχνικό, για να οδηγήσει στην έξοδο τον ποδοσφαιριστή του.

Πολύ πιθανό να ξεμείνει στο «Καμπ Νου» ο Ντε Γιονγκ

Παρά τα όσα προαναφέρθηκαν, ο Ντε Γιονγκ φαίνεται αποφασισμένος να παραμείνει στο «Καμπ Νου». Ή καλύτερα να μην φύγει από τη Βαρκελώνη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Για εβδομάδες, οι «κόκκινοι διάβολοι» διαπραγματεύονταν το ποσό σε ενδεχόμενη αγορά του. Και όταν τελικά τα κατάφεραν (για ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ), τότε ο παίκτης ξεκίνησε να κάνει… νερά. ακόμα και η παρουσία του Τεν Χαγκ δεν ήταν αρκετή για να τον πείσει, προκειμένου να βρεθεί και πάλι με τον άλλοτε προπονητή του στον Άγιαξ.

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι να μην βρεθεί αγοραστής τελικά για τον νεαρό Ολλανδό. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να τα έσκαγε χοντρά για να τον αποκτήσει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα κάνει το ίδιο και κάποια άλλη ομάδα. Με τις απαιτήσεις των «μπαλουγκράνα» να κρίνονται ως υπέρογκες από τους περισσότερους συλλόγους, η πιθανότητα να δούμε τον Φρένκι να ξεμένει στη Μπαρτσελόνα είναι αρκετά μεγάλη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ