Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγρίεψε η Τσέλσι – Απέκτησε παίκτη που ήθελε σαν τρελός ο Τσάβι
Τσέλσι

Αγρίεψε η Τσέλσι – Απέκτησε παίκτη που ήθελε σαν τρελός ο Τσάβι

Δεν θα έχει μόνο ήττες από την Μπαρτσελόνα η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι πλήγωσαν τους Καταλανούς καθώς απέκτησαν ταλέντο που ήθελαν και κείνοι.

03.08.2022 | 13:18

Οι συνεχόμενες μεταγραφικές ήττες φαίνεται πως ξύπνησαν την Τσέλσι! Οι «μπλε» του Λονδίνου είδαν τα σχέδια τους να χαλούν σε πολλές περιπτώσεις. Αιτία η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί βρίσκονται μπροστά τους συνεχώς το φετινό καλοκαίρι. Μία με τον Ραφίνια, μία με τον Λεβαντόφσκι και τελευταία με τον Κουντέ. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα νίκησε κατά κράτος τη διοίκηση της Τσέλσι παραδίδοντας μαθήματα για το πως παίζεται το παιχνίδι.

Οι Λονδρέζοι έχοντας δει τι συμβαίνει είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιήσουν τη δική τους αντεπίθεση. Να «χτυπήσουν» μεταγραφικά και να φέρουν στο Λονδίνο παίκτες που αντιστοίχως ενδιαφέρουν άλλες ομάδες. Όπως για παράδειγμα το Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα που βολιδοσκοπεί εδώ και καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως με τον Κάρνει Τσουκουεμέκα. Τον πιτσιρικά που θέλει πολύ ο Τσάβι όμως όπως φαίνεται καταλήγει στο Στάμφορντ Μπριντζ. Ο 18χρονος είναι η αποκάλυψη της Άστον Βίλα και του Στίβεν Τζέραρντ. Ένας χαφ που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η Τσέλσι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πριν από μερικές ώρες ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους «Χωριάτες» για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη.

Έτσι η Μπαρτσελόνα εδώ έχασε τη μάχη. Οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται ίσως και εντός της ημέρας να ανακοινώσουν επίσημα την απόκτηση του μικρού. Ο Τσουκουεμέκα είναι ένα χαφ που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παιχνίδι. Εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ικανός και στο κουβάλημα της μπάλας. Σωστές μεταβιβάσεις, άψογες τοποθετήσεις και ασταμάτητα τρεξίματα.

Ο Ρομάνο έστειλε τον Τσουκουεμέκα στην Τσέλσι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version