Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα: Ένας χρόνος από το άδοξο φινάλε! (vid)
Retro Stories

Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα: Ένας χρόνος από το άδοξο φινάλε! (vid)

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ώρα και τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν.

05.08.2022 | 14:04

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από τα ισπανικά γήπεδα. Ωστόσο, οι πιο πολλοί συμφωνούν σε ένα κοινό: ο Αργεντινός είναι ο κορυφαίος που έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Από τους Καταλανούς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και πιο παλιά, είχαν περάσει αμέτρητοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Όμως, κανένας δεν κατάφερε να προσφέρει τόσα πολλά όσα το παιδί από το Ροζάριο. Όλα ξεκίνησαν μία ημέρα το 2011. Όταν ο πιτσιρικάς ακόμα Μέσι άφησε τη σιγουριά της πατρίδας του για χάρη της ισπανικής ομάδας.

Αυτή η σχέση τα είχε όλα. Μέχρι και άδοξο φινάλε για το τέλος. Μιας και στις 5 Αυγούστου του 2021 ο έμπειρος στράικερ έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο κανείς. Και αυτό όχι γιατί δεν τον ήθελε, αλλά λόγω κάποιων οικονομικών προβλημάτων.

Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ή να φανταστεί πως αυτή η ημέρα θα έφτανε στη σχέση των δύο πλευρών. Αυτό, όχι απλά συνέβη, μα έχει περάσει και ένας χρόνος από τότε που ο Μέσι ήταν και τυπικά παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

`

Κανένας σαν τον Λιονέλ Μέσι!

Ένα ταλέντο σαν τον Λιονέλ Μέσι δεν εμφανίζεται κάθε μέρα. Ακόμη και για έναν σπουδαίο σύλλογο σαν την Μπαρτσελόνα αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο. Βέβαια, αυτό ισχύει και σε παγκόσμια εμβέλεια.

Ο Αργεντινός δεν άλλαξε μόνο την ιστορία του συλλόγου της Βαρκελώνης. Όχι μόνο κατάφερε να τα σηκώσει… όλα αλλά να χαρίσει πολλές και απίστευτες στιγμές με την μπάλα στα πόδια του. Στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχαστούν από κανέναν όσα χρόνια και αν περάσουν από τη στιγμή που οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα και του Μέσι χώρισαν.

Άλλωστε δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τους δούμε και πάλι μαζί. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Ζοάν Λαπόρτα με πρόσφατες δηλώσεις του. Για να δούμε αν αυτά τα λόγια στο μέλλον θα πάρουν σάρκα και οστά. Άλλωστε το συμβόλαιο του 35χρονου σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version