Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έξαλλος ο Αρτέτα: «Σκάνδαλο, δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι!»
Άρσεναλ

Έξαλλος ο Αρτέτα: «Σκάνδαλο, δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι!»

Για σκάνδαλο έκανε λόγο ο Μίκελ Αρτέτα σχετικά με τη διαιτησία στο παιχνίδι της Άρσεναλ ενάντια στη Νιούκαστλ.

04.01.2023 | 19:18

Η Άρσεναλ είδε το νικηφόρο σερί της στην Premier League να «κάνει φτερά». Μιας και «σκόνταψε» στο ματς με τη Νιούκαστλ στο «Έμιρεϊτς» και έχοντας την πρώτη της απώλεια μετά από πέντε νίκες στη σειρά. Στο πρώτο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος οι Λονδρέζοι έμειναν στο 0-0 με την εκπληκτική Νιουκάστλ. Ο τεχνικός, πάντως, των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα, ήταν έξω φρενών με τη διαιτησία, μιλώντας για σκάνδαλο.

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι το 0-0 ήταν άδικο για την ομάδα του. Σκεπτόμενος το τι συνέβη στον αγώνα, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και με τη διαιτησία.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η δήλωση του Αρτέτα:

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τον τρόπο που προσεγγίσαμε την αναμέτρηση και κυριαρχήσαμε στην αναμέτρηση, για τον τρόπο που δημιουργήσαμε τις συνθήκες για να πετύχουμε ένα γκολ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι. Ήταν σκάνδαλο και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής της Αρσεναλ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version