Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Φαμπρίτσιο Ρομάνο φέρνει… στο φως το μέλλον του Μέσι (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

O Φαμπρίτσιο Ρομάνο φέρνει… στο φως το μέλλον του Μέσι (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στο Παρίσι και μαζί με αυτόν τα χαμόγελα της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν!

04.01.2023 | 12:46

Ο μεγάλος στόχος του Λιονέλ Μέσι επετεύχθη! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ από το ξεκίνημα της σεζόν εργαζόταν σκληρά για έναν και μόνο σκοπό. Να κατακτήσει το Mundial. Το τρόπαιο που έλειπε από την τεράστια συλλογή του. Και το πέτυχε! Η Αργεντινή με ηγέτη αυτόν κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βρήκε στο διάβα της, να επικρατήσει της Γαλλίας στον τελικό και να γίνει Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο για τον 35χρονο αστέρα. «Έσβησε» με το τρόπαιο αγκαλιά και ολιγοήμερες διακοπές! Τώρα και πάλι τα… κεφάλια μέσα! Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε χθες στο Παρίσι για να μπει ξανά σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η διοίκηση των Παριζιάνων περίμενε πως και πως αυτή την άφιξη. Άπαντες θέλουν να δουν τον Αργεντινό να μαγεύει ξανά στο Παρκ Ντε Πρενς.

Διάβασε επίσης: Συγκινητικός Ροντρίγκο – Πέτυχε γκολάρα και πανηγύρισε α λα Πελέ (vid)

Το βασικό θέμα συζήτησης τώρα στο Παρίσι είναι τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιο του Αργεντινού. Αν θα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν ή θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Το έγκυρο ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Παριζιάνους. Ο Μέσι είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον γαλλικό σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Αργεντινός δε δείχνει να βιάζεται να βάλει την υπογραφή του. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν. Αντίθετα οι συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και παίκτη βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο. Αυτό που απομένει είναι η υπογραφή.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version