Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η απόφαση της Λίβερπουλ που ίσως… “διαλύσει” το έργο του Κλοπ!
Λίβερπουλ

Η απόφαση της Λίβερπουλ που ίσως… “διαλύσει” το έργο του Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφική κίνηση... και είναι κάτι που ίσως "πληρώσει" η Λίβερπουλ!

13.01.2023 | 16:23

Στην Λίβερπουλ… θέλουν να κάνουν έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στην Premier League και η αλήθεια είναι πως έχουν μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και δεν γίνεται ούτε λόγος για τίτλο!

Φυσικά οι reds έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά με τραυματισμούς και όλοι θεωρούσαν πως τον Γενάρη η ομάδα θα προχωρούσε σε μεταγραφική ενίσχυση. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί, όπως αποκάλυψε και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο κόουτς της Λίβερπουλ διέψευσε τα σενάρια μεταγραφών και ξενέρωσε τους φίλους της ομάδας του…

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Δεν νομίζω, δεν θα κάνουμε νέες μεταγραφές. Έτσι είναι η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Η δουλειά μου είναι να χρησιμοποιώ τους ποδοσφαιριστές που διαθέτω. Πάντως δεν γίνεται να λύσεις όλα σου τα προβλήματα στην μεταγραφική περίοδο…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λίβερπουλ!

Δεδομένο είναι πως το ρόστερ της Λίβερπουλ θέλει… διορθωτικές κινήσεις, σε άμυνα και επίθεση. Όμως εδώ και χρόνια πάγια τακτική του συλλόγου είναι να μην κάνει “ανοίγματα” κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version