Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «τανκ» της Μπαρτσελόνα είναι και πάλι έτοιμο για όλα!
Μπαρτσελόνα

Το «τανκ» της Μπαρτσελόνα είναι και πάλι έτοιμο για όλα!

Η Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι μπορούν και πάλι να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

01.04.2023 | 11:24

Η Μπαρτσελόνα στις τάξεις της διαθέτει έναν από τους καλύτερους νέους αμυντικούς: τον Ρόναλντ Αραούχο. Ωστόσο, εκείνος ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει τραυματισμούς.

Οι Καταλανοί δεν μπορούν να τον χαρούν για πολύ καιρό, αφού πάντα κάτι γίνεται και μένει στα «πιτς» για μερικές εβδομάδες. Όμως, τα νέα που είχε να μεταφέρει το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας στον Τσάβι αυτή τη φορά ήταν θετικά και όχι αρνητικά.

Η Μπαρτσελόνα θα μπορεί και πάλι να τον έχει στα πλάνα της τον Ουρουγουανό στόπερ και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έλτσε. Αυτό, όμως, είναι κάτι που θα αποφασιστεί στο τέλος από τον Τσάβι που γνωρίζει πως το εν λόγω ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εκείνον και τους ποδοσφαιριστές του.

Βέβαια, με τον Αραούχο και πάλι διαθέσιμο σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο… χαλαροί και σίγουροι στα μετόπισθέν τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version