ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Μέγας Αλεξανδρόπουλος, ο Σωτήρας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο! (vids)

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90+6' και του έδωσε την πρόκριση στα play off του Europa League (1-1 με Γκενκ).

Μέγας Αλεξανδρόπουλος, ο Σωτήρας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο! (vids)

Ο Ολυμπιακός άγχωσε τον κόσμο του, ωστόσο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος λύτρωσε την ομάδα του. Με το πρώτο ευρωπαϊκό του γκολ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο σωτήρας των Πειραιωτών στην έδρα της Γκενκ. Μιας και διαμόρφωσε το 1-1 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι η ελληνική ομάδα πήρε το εισιτήριο για τα play off του Εuropa League. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι. Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ομίλους Conference League, άρα θα παίζει Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η Γκενκ είχε ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Πέιντσιλ (σκόραρε με τη δεύτερη προσπάθεια λόγω επανάληψης). Οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Πέιντσιλ στο 65′.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν απέδιδε τα αναμενόμενα στο Βέλγιο, τα νεύρα ήταν πολλά και οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έβλεπαν την μία κίτρινη κάρτα μετά την άλλη. Όπως συνέβη με τον Μαντί Καμαρά, αλλά και Φαντέρα της Γκενκ, όταν υπήρξε διαμάχη μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών, μετά και από μία διεκδίκηση με τον Ιμπόρα στο 56ο λεπτό.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Κόκκινη ο Πέιντσιλ, ανέβηκε ο Ολυμπιακός

Ο Πέιντσιλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 65΄ για κλωτσιά πάνω στον Κίνι μετά από φάουλ που έκανε ο Ισπανός, ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα. Με τον Μπιέλ έχει πάρει τη θέση του Μασούρα στα άκρα, και τον Ελ Αραμπί να έχει αντικαταστήσει τον Ελ Κααμπί στην αιχμή, ο Ολυμπιακός δημιούργησε ευκαιρίες: Ο Ιμπόρα κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος, έκανε το γύρισμα , αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Γκενκ. Και εν συνεχεία ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Γκενκ.




Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήταν όταν στο 86΄ ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο, πήρε ύψος, αλλά ο Μπιέλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ της Γκενκ. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και τελικά το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 90΄ + 6΄ με τον Αλεξανδρόπουλο να κλέβει την μπάλα, να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και σκορ πρόκρισης για την ομάδα του Πειραιά. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και αποφασίστηκε πως είναι έγκυρο το γκολ των Πειραιωτών. Στο φινάλε να σημειώσουμε πως αποβλήθηκε και ο Ροντινέι, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πλέον αγκαλιά με την πρόκριση.

ΓΚΕΝΚ (Βάουτερ Βράνκεν): Βαντερβούρντ, Κουέστα, Μουχάμεντ, ΜακΚένζι, Μουνιόθ, Ελ Κχανούς, Χροσόβσκι, Καγέμπε, Σορ (90΄ Μπονσού Μπα), Παϊντσίλ, Φαντερά (69΄ Γκαλάρσα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ρέτσος, Φρέιρε, Ροντινέι, Κίνι, Καμαρά (80΄ Βρουσάι), Ιμπόρα, Μασούρας (68΄ Μπιελ), Καρβάλιο (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (68΄ Ελ Αραμπί)




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ