ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Τα πλάνα του Ποτσετίνο ενόψει του καλοκαιριού!
Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε τίποτα λόγω… Ρεάλ»!
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Ιταλία: Η Μπολόνια «πέταξε» εκτός τριάδας τη Γιουβέντους! (vids)
«Αυτή θα είναι η ενδεκάδα της Ρεάλ στον τελικό του Champions League»!
Η Μπάγερν τσεκάρει προπονητή που… υποβιβάστηκε φέτος!
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι μεταγραφές της… χάρισαν το Πρωτάθλημα!
«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσέλσι και Λουκάκου»!
«Κολλημένος» ακόμα και τώρα με την Άρσεναλ ο Σάντσες! (pic)
To κλάμα του Φαν Ντάικ μπροστά στον Κλοπ έγινε viral! (pic)
H Λίβερπουλ ανακοίνωσε και επίσημα τον Σλοτ!
Τρελάθηκε ο Τουράμ – «Όποιος δεν πηδάει είναι οπαδός της Γιουβέντους» (vid)
Η πιο δύσκολη απόφαση για τον Σάντσο έρχεται ΤΩΡΑ!
Άστον Βίλα… τρελαίνεις – Η πρώτη κίνηση μετά την επιστροφή στο Champions League!
Η «Athletic» αποκάλυψε γιατί κανείς στην Premier League δεν… ακουμπάει τη Σίτι, παρά τις 115 παραβιάσεις!
Άρσεναλ: «Κλείδωσαν» οι δύο φορ – Ο Αρτέτα βρήκε το… κλειδί για τον τίτλο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 1/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 1/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (19:00): Αθόρυβα και χωρίς να το καταλάβει κανείς, η Αταλάντα προχωράει με επαγγελματικές νίκες και αναρριχάται στη βαθμολογία. Μετά το άνετο 2-0 απέναντι στην Κάλιαρι, οι «μπεργκαμάσκι» είχαν επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Βερόνα. Αυτό φάνηκε και στην πράξη, αφού έφυγαν με τους τρεις βαθμούς με αρκετό ζόρι. Ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς (13’) με τον Κουπμάινερς, αλλά, στη συνέχεια δέχθηκαν πίεση. Παρ’ όλα αυτά, κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για τέταρτη φορά σε έξι αγώνες κι αυτό είναι κάτι δεν το συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι δίνει έμφαση στην άμυνα, γι’ αυτό και τα σκορ -για την ώρα τουλάχιστον- κρατιούνται σε χαμηλά επίπεδα. «Η αλήθεια είναι πως περίμενα περισσότερα πράγματα. Ωστόσο, στο τακτικό κομμάτι πήγαμε πολύ καλά και βγάλαμε ψυχή» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σκαμάκα (επιθετικός) και Τουρέ (επιθετικός). Ακολουθεί την Πέμπτη (5/10) η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ στο Europa League.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (19:00): Ανακούφιση είναι το συναίσθημα στις τάξεις της Γιουβέντους μετά το παιχνίδι με τη Λέτσε. Οι «μπιανκονέρι» προέρχονταν από την εκτός προγράμματος ήττα-με 4-2 από τη Σασουόλο και άπαντες περίμεναν την αντίδραση της ομάδας. Δεν ήταν ακριβώς όπως το φαντάζονταν, αλλά η δουλειά έγινε και αυτό μετράει. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι νίκησε με το «φτωχό» 1-0, χάρη στο γκολ του Μίλικ στο 57’ και επέστρεψαν στις επιτυχίες. Ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της, από την οποία δεν απειλήθηκε και θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει», χωρίς να αγχωθεί στο φινάλε. «Δεν ήταν εύκολο κυρίως στο πνευματικό κομμάτι, γιατί είχε προηγηθεί η βαριά ήττα από τη Σασουόλο. Είμαστε καλοί στο να μην δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο και έχουμε υπομονή να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουμε» δήλωσε ο Ιταλός προπονητής. Σοκ με τους τραυματισμούς των Βλάχοβιτς (φορ) και Μίλικ (φορ), που θα μείνουν τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Ντε Σίλιο (μπακ), Άλεξ Σάντρο (αρ. μπακ) και ο Πογκμπά (μέσος) λόγω ντόπινγκ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00): Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που μένει χωρίς νίκη η Μπέτις, τέταρτο αν βάλουμε και αυτό με τη Ρέιντζερς για το Europa League. Δεύτερη σερί ισοπαλία, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τη Γρανάδα με 1-1, με τους Ανδαλουσιάνους να φτάνουν στους εννιά βαθμούς. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ντιαό στο ξεκίνημα του δευτέρους μέρους και συγκεκριμένα στο 51'. Έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, άγγιξε δεύτερο γκολ, τελικά την… πάτησε με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 67'. Σίγουρα δε θεωρείται θετικό το αποτέλεσμα απέναντι στην προτελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, για την Μπέτις ωστόσο ζητείται… σταθερότητα. Και ακόμα δεν έχει καταφέρει να τη βρει μέσα στο γήπεδο γι' αυτό έχει τόσα σκαμπανεβάσματα. Συνεχίζει πάντως να έχει σημαντικές απουσίες, όπως του Φεκίρ και του Μπάρτρα, εκτός είναι και οι Γουίλιαν Χοσέ, Ενρίκε και Σαμπαλι.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00): Δεν είχε συνέχεια εκείνο το καταπληκτικό 3-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο την Αλμερία και μέσα στην εβδομάδα ηττήθηκε με 0-1 από τη Σοσιεδάδ στο Μεστάγια, παραμένοντας έτσι στους δέκα βαθμούς. Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της, έμεινε πίσω στο σκορ στο 32' με τον Κάρλος Φερνάντες, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η αποβολή που δέχτηκε. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Αμαλάχ έφυγε για τα αποδυτήρια, αφήνοντας τη Βαλένθια με δέκα παίκτες. Οσο κι αν προσπάθησε να αντιδράσει, δεν κατάφερε να το κάνει κόντρα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα όπως η Σοσιεδάδ, που διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ άψογα. Πολλά τα προβλήματα για το ματς στην Ανδαλουσία, εκτός του τιμωρημένου Αμαλαχ, είναι έξω οι Κανός, Βάσκεζ, Φουλκιέρ και Μάρι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ