ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ισοπαλία σαν ήττα για την ΑΕΚ, όρθιος και… τυχερός ο Άγιαξ (vids)

Ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ αναδείχθηκε η ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Μπορούσε και νίκη η ομάδα του Αλμέιδα.

Ισοπαλία σαν ήττα για την ΑΕΚ, όρθιος και… τυχερός ο Άγιαξ (vids)

Η ΑΕΚ μπορούσε κάλλιστα να βγει νικήτρια απόψε, αλλά διαιτητής και αστοχία δεν την άφησαν να κάνει το 2/2. Η ισοπαλία με τον Άγιαξ (1-1) την κρατά πρωτοπόρο και αήττητη στον δύσκολο όμιλό της. Κακή διαιτησία από τον Σλοβένο διαιτητή, Ματέι Γιουγκ. Οι Ολλανδοί ήταν κατά τι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο το γήπεδο… έγειρε προς τη θύρα 21.

Το ματς

Ισορροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να μπαίνει πιο δυνατά, αλλά να δέχεται την πρώτη κλασική ευκαιρία. Ο Φορμπς κινήθηκε παράλληλα στην περιοχή του Στάνκοβιτς για να κάνει το πλασέ και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Ο οποίος και στο 20′ έκλεισε καλά τα καρέ του στο πλασέ του Μπρόμπι.

Ο «Αίαντας» ευτύχησε να πάρει προβάδισμα με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στην «OPAP Arena». Ο Πινέδα ανέτρεψε στην περιοχή τον Μπέργκβαϊν, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Δεν θα λέγαμε πως ήταν κι ο ορισμός του πέναλτι, όπως και να έχει το 0-1 ήταν γεγονός. Έπειτα η ΑΕΚ πίεσε για το 1-1, με τον Πινέδα αρχικά να σουτάρει στο 35′, ο Γκόρτερ απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Σιντιμπέ με προβολή έστειλε ψηλά άουτ την μπάλα.




Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Πόνσε να χάσει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Χατζισαφί. Και ο Άγιαξ απώλεσε μεγάλη φάση με τον Μπέργκχαους να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Στάνκοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση.

Βίντα και… σεισμός στην «Αγιά Σοφιά»

Με όρεξη ξεκίνησαν το β’ μέρος οι δυο ομάδες. Αξιόλογη φάση για τον Άγιαξ στο 52′ με τον Σιμάνσκι να απομακρύνει προτού ο Μπέργκβαϊν προ κενής εστίας κάνει το 0-2. Δραστήριος σε δυο περιπτώσεις ο Γκατσίνοβιτς, χωρίς αποτέλεσμα όμως.




Η πολυπόθητη ισοφάριση για την Ένωση ήρθε στο 74ο λεπτό. Ο Άμπραμπατ με εξαιρετική σέντρα βρήκε το κεφάλι του Βίντα στο ύψος της μικρής περιοχής. Με τον Ουκρανό στόπερ να κάνει το 1-1 στιγμές μετά την είσοδο του πρώην φορ του ΠΑΟΚ και νυν του Άγιαξ, Τσούμπα Άκπομ.

Ο Γιόνσον στο 90′ είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει την ανατροπή για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά σε τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Άγιαξ! Το 1-1 βρήκε αήττητη και πρωτοπόρο την ΑΕΚ με 4 βαθμούς, μιας και το άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου έληξε ισόπαλο. Στο 2-2 η Μαρσέιγ με την Μπράιτον στο «Βελοντρόμ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ