ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «βασίλισσα» είπε να το «Χ»αρεί λίγο και δεν έπαιξε άμυνα! (vid)
Ατλέτικο και Σιμεόνε παραδόθηκαν στις ορέξεις της διαστημικής Οσασούνα (vid)
«Ντόπες» από Αρτέτα στον κόσμο της Άρσεναλ: «Μην είστε ικανοποιημένοι! Θα πετύχουμε πιο πολλά!» (vid)
Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε το Μονζουίκ με χορταστικό «τρίμπαλο» (vid)
Ο Λεβαντόφσκι… πέταξε τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο τέρμα της (vid)
Ο «γίγαντας» της Λίβερπουλ λύγισε μπροστά στον Κλοπ: Τα δάκρυα του Φαν Ντάικ! (vid)
O Ντούμφρις «πάγωσε» τη Λάτσιο και έδωσε τον βαθμό στην Ίντερ (vid)
Ο Κλοπ ανακοίνωσε με βροντερή φωνή τον νέο προπονητή της Λίβερπουλ (vid)
Η Τσέλσι θεωρούταν… τελειωμένη αλλά βγήκε στην Ευρώπη!
Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της, αλλά αυτό δεν έφτανε! (vid)
Η αυτοκρατορία της Σίτι μεγαλώνει: Πρωταθλήτρια για 4η σερί χρονιά! (vid)
Η Λίβερπουλ «δάγκωσε» τη Γουλβς στο «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ! (vid)
«Μάνατζερ παικτών παραπονιούνται στον Λαπόρτα για τη συμπεριφορά του Τσάβι»!
«Ο Αλέγκρι πάει τη Γιουβέντους στα δικαστήρια»!
Θρίλερ στο «Έμιρεϊτς» και 1-1 στο ημίχρονο η Άρσεναλ με την Έβερτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Εμμονή με την Άρσεναλ ο Ράις: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου και να γίνω κομμάτι της ιστορίας»

Ο Ντέκλαν Ράις «άνοιξε την καρδιά του» μέσω του επίσημου σάιτ της Άρσεναλ. Μίλησε για ορισμένους συμπαίκτες του, αλλά και για το... Halloween!

Εμμονή με την Άρσεναλ ο Ράις: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου και να γίνω κομμάτι της ιστορίας»

Το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε ένα μίνι σίριαλ η υπόθεση του Ντέκλαν Ράις. Εν τέλει, επήλθε happy end για την Άρσεναλ η οποία κέρδισε την υπογραφή του πληρώνοντας στη Γουέστ Χαμ ένα σκασμό λεφτά, συγκεκριμένα, 116 εκατομμύρια ευρώ. Ο Άγγλος διεθνής ανασταλτικός μέσος έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στους «κανονιέρηδες» βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους. Με βασικό, αυτό της κατάκτησης της Premier League.

Ενόψει ενός ακόμα Σαββατοκύριακου που έρχεται, η Άρσεναλ υποδέχεται στο «Έμιρεϊτς» στις 17:00 αύριο 28/10 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εν τω μεταξύ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ο Ράις μίλησε για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Αρχής γενομένης από κάτι που τον… φοβίζει και έχει να κάνει με το Halloween! Μιας και διανύει… τρομακτική σεζόν, αρχικά ρωτήθηκε σε ποιον θέλει να κάνει φάρσα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




«Δεν το έχω σκεφτεί καν. Πρέπει να προσέχω ποιον διαλέγω γιατί δεν θέλω κανέναν που δεν θέλει να συμμετάσχει! Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιον θα έκανα φάρσα. Αν είχα κάποιον σαν τον Ζιντσένκο, ξέρω ότι θα ανταπέδιδε 10 φορές τη φάρσα. Στο Halloween πάντα φοβάμαι για να είμαι ειλικρινής, οπότε φέτος θα προσπαθήσω να μείνω μακριά από αυτό».

Ένας παίκτης που κάνει τον Ράις να νιώθει πιο χαλαρός είναι ο Ζορζίνιο. Ο θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, είπε πρόσφατα ότι ο άξονας Ράις-Ζορζίνιο, τον κάνει να νιώθει άνετα. «Νομίζω ότι τον σέβομαι τόσο πολύ. Παίζαμε συνέχεια ο ένας εναντίον του άλλου και πάντα συγκρίναμε ο ένας τον άλλον για κάποιο λόγο.

Όταν ήταν στην Τσέλσι και εγώ στη Γουέστ Χαμ, τον σεβόμουν πάντα ως ποδοσφαιριστή και ήξερα πόσο καλός ήταν επειδή έπαιζα εναντίον του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τόμας (Παρτέι), απλά ξέρω πώς θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι τόσο καλός με την μπάλα και μπορεί να παίξει μικρές πάσες, σκέφτεται πάντα μπροστά.

Νομίζω ότι τον βοηθά να παίζει τον βαθύτερο ρόλο και να είναι λίγο πιο προχωρημένος. Μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε μεριά του γηπέδου για να πιέσω και αυτός να με καλύψει πίσω, οπότε είναι μια σχέση που λειτουργεί καλά αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Ράις.

Ο Ράις επίσης, κλήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προβολή του νέου ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Netflix. «Το ντοκιμαντέρ είχε κυκλοφορήσει ήδη δύο εβδομάδες και δεν το είχα παρακολουθήσει. Άκουσα τους πάντες να το συζητούν και κυριολεκτικά η εναρκτήρια σκηνή είναι να σκοράρει αυτό το γκολ στο Wimbledon. Είχα ένα χαμόγελο στα χείλη μου βλέποντας πόσο νέος ήταν στην Premier League για πρώτη φορά. Με πήγε πίσω στην πρώτη μου φορά που ήμουν στο γήπεδο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο 24χρονος χαφ της Άρσεναλ έχει κάνει μεγάλο αντίκτυπο μετά την άφιξή του το καλοκαίρι, και το απολαμβάνει… «Είναι προφανώς πολύ ιδιαίτερο. Όταν υπέγραψα στην Άρσεναλ, σκέφτηκα δεν είχε κατακτήσει την Premier League ή ένα Champions League για τόσο καιρό, οπότε ήρθα για να γίνω ένας από αυτούς τους τύπους παικτών που μπορούν να κάνουν μεγάλο αντίκτυπο, όπως έκανε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ, ωθώντας την ομάδα να πάει και να κερδίσει μεγάλα τρόπαια.

Βλέποντας την ομάδα πέρυσι, ήταν απίστευτη, νεανική και συναρπαστική, οπότε το να μπω μέσα ήταν τόσο εύκολο να εγκατασταθώ και να επιβληθώ. Ήμουν πραγματικά τυχερός γιατί όλοι ήταν τόσο καταπληκτικοί, γεγονός που έκανε τη μετάβαση πραγματικά άνετη.

Φτάσαμε τόσο κοντά πέρυσι και φέτος μπορούμε να πάμε ένα καλύτερο, σίγουρα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να χτίζεις δυναμική, να συνεχίζεις να κερδίζεις τους αγώνες, να παραμένεις μαζί με τους φιλάθλους και να διατηρείς αυτή τη θετική ενέργεια γύρω από τον σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Θα είναι μια πρόκληση και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ