ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Η Λίβερπουλ δεν αστειεύεται! Κάνει… πλάκα και στην Ευρώπη! (vids)

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο έργο στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, επικρατώντας με σκορ 5-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ δεν αστειεύεται! Κάνει… πλάκα και στην Ευρώπη! (vids)

Η Λίβερπουλ φέτος τα θέλει όλα. Οι παίκτες της δεν το λένε και δεν το παραδέχονται δημόσια. Ωστόσο, το δείχνουν και το… φωνάζουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο: με τις εμφανίσεις τους!

Οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σπάρτα Πράγας και έτσι επικράτησαν με σκορ 5-1 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους για το Europa League.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος σημείωσε δύο εκπληκτικά γκολ με σουτ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες της Λίβερπουλ φρόντισαν να δείξουν τα… δόντια τους. Σε μία από τις πρώτες τους επιθέσεις κέρδισαν πέναλτι και ο ΜακΆλιστερ ήταν αυτός που ανέλαβε να το εκτελέσει. Ο Αργεντινός μέσος ήταν εύστοχος και στο 6′ έδωσε το προβάδισμα στους Άγγλους. Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι λίγο χαλάρωσαν και παραλίγο να το πληρώσουν σε παραπάνω από μία στιγμές.

Η άμυνα της Λίβερπουλ δεν ήταν συγκεντρωμένη και αν δεν ήταν ο Κέλεχερ σε καλή βραδιά τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Ο Νούνιες μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ακουμπήσει πολλές φορές την μπάλα. Όμως, δεν χρειάστηκε πολλές επαφές ο ταλαντούχος στράικερ για να κάνει το 2-0 στο 25′ με σουτ από τα 30 μέτρα!

Στο 35′ οι φίλοι της Σπάρτα Πράγας δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους τι έχασε ο Μπιρμάνσεβιτς με τον Σέρβο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κέλεχερ προ κενής εστίας. Μία φάση που αν είχε άλλη κατάληξη εύκολα το ματς θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Ακόμη και έτσι, όμως, οι γηπεδούχο δεν σταμάτησαν να πιέζουν για κάτι καλύτερο. Σαν να μην έφτανε αυτό κάθε κατεβασιά της Λίβερπουλ ήταν επικίνδυνη, κάνοντας το 3-0 στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου με τον Νούνιες. Ο Λατίνος φορ από δύσκολη γωνία και αφού άφησε την μπάλα να σκάσει δύο φορές με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ήταν πιο χαλαρή και το έδειξε. Και το πλήρωσε με τον Μπράντλεϊ να μην μπορεί να διώξει την μπάλα σωστά, μετά από παράλληλη μπαλιά του Μπιρμάνσεβιτς με τον νεαρό μπακ να σκοράρει άθελά του εις βάρος της ομάδας του. Από εκεί και πέρα οι Άγγλοι κράτησαν την μπάλα και έριξαν έξυπνα τον ρυθμό του αγώνα. Έτσι, κράτησαν το υπέρ τους 3-1 εύκολα.

Μάλιστα, στο 53′ με τον Ντίας ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1 με τον Κολομβιανό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα των Τσέχων και με κοντινό σουτ να κάνει το 4-1. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έπεσε πολύ σε ρυθμό με τον Σομποσλάι στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το 5-1 που έμεινε ως το τέλος!
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ